Junior mekanikkonstruktör/produktutvecklare

Junior mekanikkonstruktör/produktutvecklare

Är du en junior talang som vill arbeta med konstruktion för ett ledande teknikkonsultbolag? Vi söker dig som trivs i en konsultroll, är duktig på CAD och vill arbeta med konstruktion! Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med produktutveckling och mekanisk konstruktion i spännande uppdrag mot olika branscher som ligger utanför fordon, till exempel tillverkande industri, processindustri och försvarsindustri. Exempel på tidigare uppdrag har också varit mot järnväg och räddningstjänst. I din roll ingår att tillsammans med andra medarbetare konstruera kundanpassade lösningar åt din kund.

Du kommer oftast att arbeta med stål, plåt och plastkonstruktion i löpande uppdrag. Uppdragslängden kan variera och är mellan en månad till flera år, därför söker vi dig som är flexibel och ser det som en rolig utmaning. Vi ser gärna att du har med dig CAD-verktyg som ProEngineer/Creo eller Solid Works, men även Catia, NX och Inventor är meriterande. För att trivas i rollen som konsult är du resultatinriktad, intiativtagande och du trivs med ett varierande arbete.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse samt har följande:
  • YH eller högskole-/civilingenjörsutbildning med kunskaper inom konstruktion
  • Goda kunskaper inom mekanik
  • Har kunskap i Creo, Solidworks eller andra CAD program
  • Pratar och skriver flytande på svenska och engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete eller bearbetning i verkstad alternativt byggt/mekat på fritiden. Vi ser det också det som ett stort plus om du har gjort ditt examensarbete inom konstruktion. Som person är du social, utåtriktad och ansvarstagande. Du trivs i en konsultroll i kreativa och omväxlande miljöer. I denna tjänst är det viktigast med ett intresse för konstruktion och en konsultmässig personlighet.

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Urval: Sker löpande
Start: 7/1 eller enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt och ledande internationellt teknikkonsultbolag. Man har en stor teknisk bredd och ett samlat tekniskt kunnande som ligger till grund för lönsamma, säkra och hållbara lösningar ute hos sina kunder. Med fokus på produktframtagning har man hela kedjan från produktdefinition till utvecklingsfas och drift, inom mekanik, elektronik, hård- och mjukvara. Man verkar inom en mängd områden så som kraftindustri och energibolag, telekom, väg och järnväg samt försvar och industri. Företaget har cirka 11.000 anställda, kontor i 20 länder och är verksamma i 100 länder.

Vår kund erbjuder dig bra förmåner och en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och även i Norge.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under de inledande 6 månaderna vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.