Junior maskiningenjör till fordonsbranschen

Junior maskiningenjör till fordonsbranschen

Har du ett brinnande intresse för fordonsbranschen? Är du en ingenjör som vill jobba i ett uvecklande och spännande företag? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som maskiningenjör hos vår kund kommer du att arbeta med beredning och simulering. Du kommer att arbeta på beredningsavdelningen som ansvarar för chassi och powertrain. Som beredare har du ett nära samarbete med konstruktionsavdelningen, och du arbetar med att följa upp och testa under produktvecklings-processen. Du kommer att bli del av ett härligt team med varierande bakgrund och erfarenhet. Till en början kommer du att få lära dig av de mer seniora kollegorna, för att sedan axla mer ansvar när du växer in i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Delta i möten om förbättringar i konstruktion och produktion
  • Simulera och se till att de olika delarna går att sammansätta och tillverka
Din profil

För att passa i rollen krävs det att du är en social och prestigelös lagspelare. Du är en problemlösare, som tillsammans med andra kommer med förbättringar och analyser på tekniska problem.

Skallkrav:
  • Ingenjör inom maskinteknik eller liknande
  • Engelska
Meriterande:
  • Svenska
  • CAD
Villkor

Start: Juni eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Nicholas Uusitalo
Telefon 072 209 19 50
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett teknik- och utvecklingscenter som tillgodoser behoven hos några av de större fordonstillverkarna i världen. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-segmentet.

Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.