Junior koordinerande ingenjör till fordonsbranschen

Junior koordinerande ingenjör till fordonsbranschen

Är du en ingenjör som vill arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Har du ett fordonsintresse och vill utvecklas inom ett nytänkande och spännande företag? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som provningskoordinator kommer du att ha ett helhetsansvar för att planera de olika provningar som utförs. Detta innebär att du kommer ha många olika kontaktytor, bland annat med konstruktörer, provningsingenjörer och systemverifierare. Gruppen du kommer att tillhöra är i dagsläget 7 personer och behöver nu växa med en ny junior talang! Dina kollegor är mer erfarna och kommer att agera som mentorer under din inledande period för att hjälpa dig att med tiden bli helt självgående i din roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Koordinera provning av fysisk och komplett bil
  • Se till att tidsplaner för provning följs
  • Vara spindeln i nätet mellan olika avdelningar
Din profil

I rollen som provningskoordinator krävs det att du har ett gott sinne för planering. Som person skall du inte heller vara rädd för att skapa nya kontakter eller ha flera saker på gång samtidigt. Vi ser det som meriterande om du har jobbat extra under din studietid eller har erfarenhet från fordonsbranchen sedan tidigare. Vi söker dig som är teknikintresserad, tålmodig men också har ett stort driv till att fullfölja projekt.

Krav för tjänsten:
  • Högskole- eller civilingenjör inom mekatronik, elektro, mekanik eller teknisk fysik
  • Engelska och B-Körkort
Meriterande:
  • Svenska
  • Mandarin
  • Examensarbete mot fordon eller innehar tidigare erfarenhet från branschen
Villkor

Start: Februari
Placeringsort: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt kundföretag är ett teknik- och utvecklingscenter som tillgodoser behoven hos några av de större fordonstillverkarna i världen. I centret utvecklas en ny modulär arkitektur och en uppsättning komponenter för framtida bilar i C-segmentet. Mer information om tjänsten och företaget ges vid intervjutillfället.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.