Junior konstruktör med inriktning elkraft

Junior konstruktör med inriktning elkraft

Vill du vara med från start till mål och se hur en produkt växer fram? Är du en driven nyexaminerad konstruktör med inriktning elkraft och har viljan att utvecklas?
Ja, då är det precis dig vi söker, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som elektronikkonstruktör består av att driva konstruktionsarbete på detalj- och systemnivå.
Arbetsuppgifterna omfattar allt ifrån kravhantering till färdig produkt.
Du kommer att få gå bredvid en senior mentor vilket ger dig möjligheten att få ta del av gedigen erfarenhet och kompetens.
Arbetet är inriktat emot kraftkonstruktion i såväl analog konstruktion som digital konstruktion för produkter inom marksystem.

Din profil

Som person är du driven och har viljan att utvecklas med den enorma kompetens företaget besitter. Du är social och har lätt för att arbeta i grupp.

Skallkrav:
  • Högskole- civilingenjörsutbildning inom elektro eller mekatronik
  • Svenskt medborgarskap
  • Engelska i tal & skrift
  • CAD
Meriterande:
  • Mekanikbakgrund
  • Cadence eller Mentor
Villkor

Start: November
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Nilsson
Telefon 073-805 58 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.