Junior javautvecklare

Junior javautvecklare

Har du precis avslutat din utbildning och vill ta dig an en omväxlade roll på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker för New Wave Groups räkning en junior javautvecklare

Dina arbetsuppgifter

Som junior javautvecklare kommer du att arbeta i ett team med fyra kollegor, det innebär att du som ny kommer få bra möjligheter till utveckling och stöttning i ditt arbete. Arbetsuppgifterna kommer bestå utav utveckling, tester, underhåll av system samt support på befintliga projekt och support direkt mot organisationens dotterbolag.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap i Java
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Som person ser vi gärna att du är nyfiken och positiv till sinnet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men även ha lätt för att samarbeta med övriga. Att vara serviceminded är en stor de då de har mycket kontakt med sina bolag i det dagliga arbetet.

Villkor

Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. I denna rekryteringsprocess samarbetar New Wave Group och Framtiden, därför önskar vi att alla ansökningar och frågor gällande tjänsten går till Framtiden.
Mer info
Kontaktperson Fanny Reinhardt Kånge
Telefon 0723-261232
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

New Wave är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar märkesvaror åt profilmarknaden (företagsmarknaden) och konsumentmarknaden (främst inom kläd-, accessoar- och gåvosektorn). New Wave äger varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Craft och Sagaform. New Wave etablerades år 1990 i Sverige och Norge och år 1994 i Finland. På dessa marknader är koncernen marknadsledande med en marknadsandel inom profilkläder på uppskattningsvis 30-35 procent. Koncernen ska nå synergier genom att samordna design, inköp, marknadsföring och distribution av koncernens kollektioner samt genom att utnyttja samordningsfördelar mellan koncernens varumärken. Koncernen ska verka inom profilmarknaden och detaljhandelsmarknaden för att få en god riskspridning.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.