Junior installationselektriker sökes till telekombranschen!

Junior installationselektriker sökes till telekombranschen!

Är du klar med dina lärlingstimmar och är redo för nya utmaningar? Är du hungrig på att bredda dina kunskaper och utvecklas som installationselektriker? Sök då denna tjänst redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med avbrottsfria kraftanläggningar och utföra allt inom kompletta byten av strömförsörjningsanläggningar till lättare säkringsbyten. Som installationselektriker på detta företaget kommer du att erbjudas internutbildningar, verktyg samt bil. Tillsammans med 3 andra kollegor är du med och driver arbetet framåt både i team och självständigt enligt filosofin "frihet under ansvar".

Till en början kommer du att få en grundlig introduktion på minst 6 månader där du går bredvid en erfaren kollega. När du är självgående kommer du att utgå hemifrån och åka direkt på jobb.

Din profil

För att trivas i tjänsten ser vi gärna att du är glad, nyfiken och utåtriktad.

Skallkrav:
  • ECYcertifierad elektiker (Fullgjorda lärlingstimmar)
  • Körkort B
Det är meriterande men inte ett krav om du tidigare har jobbat inom telekombranschen samt har relevant arbetslivserfarenhet.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg med omnejd
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07:30-16:00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka din ansökan redan idag eller tipsa om en vän!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-008223
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund grundades 2012 av två installationselektriker som tillsammans har över 30 års erfarenhet från branschen. De arbetar mot avbrottsfri strömförsörjning mot telekom-sektorn där de framförallt installerar och underhåller 48VDC kraft- och batterianläggningar åt de större operatörerna. Huvudkontoret ligger i Göteborg men dem är verksamma runt om i Norden för att erbjuda sina kunder den bästa möjliga servicen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.