Junior ingenjör inom elkraft eller automation till teknikkonsultbolag

Junior ingenjör inom elkraft eller automation till teknikkonsultbolag

Är du nyfiken på elkonstruktion mot energi- och kärnkraftindustrin? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior ingenjör inom elkraft eller automation kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära elkonstruktion mot kraftsidan där du främst arbetar med ställverk men även provning, drifttagning och dimensioner. Elkonstruktörerna ingår i ett team på 11 stycken personer som har blandade roller inom projektledning, detaljkonstruktion och kvalité. Arbetet kan också komma att omfatta analys och förstudie samt montagestöd och kabeldimensioner.

Vi söker dig som gillar el och teknik, brinner för konstruktion och är nyfiken på kärnkraftsindustrin. Du kommer att arbeta i olika CAD-verktyg, vanligtvis El-master. Med tekniskt intresse och tålamod kan du med tiden arbeta dig mot att bli detaljkonstruktörsledare, teknisk projektledare eller systemkonstruktör. Eftersom att tjänsten innebär en del pendling och resande söker vi dig som är flexibel.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik eller mekatronik med inriktning elkraft eller automation. Du är en analytisk, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att planera och driva era uppdrag framåt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du positiv, driven och har ett problemlösande tänk. Du trivs bra i en dynamisk grupp med blandade åldrar och bakgrunder. Du delar gärna med dig av din kompetens samtidigt som du tycker det är roligt att lära av andra.

Krav för att söka tjänsten:
 • Högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik eller motsvarande.
 • Inriktning elkraft
 • CAD-kunskaper
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet eller exjobb mot energi eller kärnkraft
 • Praktisk erfarenhet inom el
 • El-Master
 • El-Vis
 • Eplan
 • Power Concept
 • FebDok
Villkor

Start: Januari 2020
Placering: Göteborg/Varberg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider 08.00-17.00
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i dagsläget ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 16.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 svenska studenter fick rösta fram sina drömarbetsgivare placerardes bolaget i topp. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig kännetecknar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.