Junior informationskonsult

Junior informationskonsult

Är du ingenjör och vill arbeta på ett företag där målet är att erbjuda medarbetare de mest utmanande, roligaste och utvecklande uppdragen?

Då är detta en tjänst för dig!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som informationskonsult blir din uppgift att beskriva komplexa tekniska produkter på ett tydligt sätt, både mjukvara och hårdvara. Du kommer att analysera och utveckla innehållet av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse. Projekten återfinns hos kunder inom först och främst fordonsbranschen.

Du kommer arbeta med att sätta ihop och granska bland annat manualer och dokumentation och sedan göra korrigeringar. Du kommer också anpassa språket så att det passar användaren. Troligtvis kommer du arbeta ute hos kund och chansen är stor att du kommer sitta på ett uppdrag där du har flera kollegor från ditt konsultföretag med dig. Vi förutsätter att du har ett driv och en önskan att både hjälpa till och lära dig mer. Även om du sitter ute hos kund kommer du alltid ha stöd och trygghet med dig, du kommer få vara med att bidra både med din kompetens och ditt engagemang.Om företaget

Vår kund hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. De erbjuder teknikkonsulter och teknologi så att produkter och människor utvecklas snabbare. Företaget utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.

Deras kontor finns i Göteborg, Malmö och Södertälje och är idag drygt 200 medarbetare.

Företaget har några stora affärsområden där de erbjuder spetskompetens i världsklass. Målet är att effektivisera och underlätta alla stadier i deras kunders produktlivscykel. Från utveckling till försäljning till eftermarknad.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning och en känsla för språkstil och informationsflöde. Du har en övergripande tekniknivå och ser saker ur ett användarperspektiv. Som person är du driven, kommunikativ och lyhörd. Vidare är det viktigt att du är flexibel, anpassningsbar och kommunikativ. Här arbetar du i grupp med andra så din förmåga att samarbeta bör vara bra.

Här får du möjlighet att arbeta på ett företag som värdesätter den personliga utvecklingen, respekt och gemenskap. Att med ett varmt hjärta och skarp hjärna utföra uppdragen är deras ledord.

Skallkrav

· - Högskole- eller civilingenjör med teknisk inriktning; dataingenjör, maskiningenjör, mekatronik eller motsvarande

· - Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

· - Arbetslivserfarenhet, gärna kopplad till teknik eller produktinformation

· - Kunskap om eller erfarenhet av programmering

· - Erfarenhet kopplad till teknik, gärna fordon

· - KörkortOm oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VillkorStart: Efter sommaren

Lön: Enligt överenskommelse

Ort: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.