Junior embedded-utvecklare till Afry

Junior embedded-utvecklare till Afry

Är du nyexaminerad och vill börja jobba inom embedded utveckling? Vi söker nu dig som vill arbeta på ett av Sveriges största teknikkonsultbolag!

OM FÖRETAGET

Afry är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 16.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
  • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
  • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
  • Ett utbildningsorgan med kurser
  • En stöttande mentor i din roll
  • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
  • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
DINA ARBETSUPPGIFTER

Som junior embedded utvecklare kommer du arbeta ute i uppdrag hos kund, tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta brett mot branscher bland annat rymd, försvar och telecom.

Ditt intresseområde kommer ligga som grund för vilket typ att uppdrag du hamnar i, det kan röra sig om alltifrån test och verifieringsuppdrag till ren mjukvaruutveckling där du utvecklar produkter eller komponenter- ibland även hårdvarunära. Allra vanligast är att du utvecklar nya system eller moduler men ibland kan det röra sig om under av befintliga system. Här erbjuds du stor variation på arbetsuppgifter och får möjlighet att arbeta med en senaste tekniken!

Vi söker dig som brinner för programmering och har en stark drivkraft att vilja utvecklas.

DIN PROFIL
  • Högskole eller civilingenjör inom electro, teknisk fysik, data eller motsvarande
  • Någon av följande kompetenser:
C /C++/python samt vana i Linux miljö
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Vi ser att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och är anpassningsbar för olika situationer. Du besitter ett brinnande teknikintresse och ser dig själv som en problemlösare. Vidare besitter du ett eget driv av att lära och räds inte för att ta egna initiativ. Du är en kommunikativ person uppskattar att få arbeta under "frihet under ansvar" principen.

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Start: Omgående eller augusti, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.