Junior elkraftskonstruktör sökes till Göteborg!

Junior elkraftskonstruktör sökes till Göteborg!

Är du en nyligen utexaminerad elkraftsingenjör som är på jakt efter första arbetet inom elkraft? Har du kunskaper inom CAD och vill utvecklas inom det? Vi har tjänsten för dig. För kunds räkning söker vi nu dig med rätt driv och inställning som vill arbeta med elkraftskonstruktion. Skicka in din ansökan redan idag, urval sker omgående. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Som junior elkraftskonstruktör hos vår kund kommer du att vara delaktig i projekt mot industri, nätbolag, större fastighetsbolag, sjukhus eller dylikt. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du att ta fram nya samt uppdatera befintliga konstruktioner i CAD-programmet elMaster. Inledningsvis får du en gedigen introduktion av arbetsuppgifter samt en mentor nära till hands som finns där för dig. Tanken är att du initialt går bredvid kollegorna i teamet för att succesivt få allt mer ansvar. Det mesta av arbetet kommer att ske på vår kunds kontor i Göteborg men resor till annan ort kan förekomma.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill utvecklas inom elkraftskonstruktion och som på sikt vill växa in i rollen för att utvecklas till en självgående ingenjör. Vår kund är breda inom området och därför finns det också olika vägar för dig att gå.

Din profil

Är du vår nästa juniora elkraftskonstruktör?

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du:
  • Har en utbildning inom elkraft (YH/KY, högskole- eller civilingenjör).
  • Har arbetslivserfarenhet från till exempel praktik.
  • Har kunskap inom Cad.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har B-körkort.
Det är meriterande om du:

- Har kunskap inom CAD-programmet elMaster eller elproCad.

Du trivs med att arbeta i team såväl som att arbeta självständigt. Eftersom det är en konsultroll är det viktigt att du är social, anpassningsbar och initiativtagande. Vidare ser vi också att du har ett högt driv och vill utmanas i arbetet.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Urval sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in ansökan redan idag. Varmt välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Till Göteborgskontoret letar de nu efter flera unga talanger. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.