Junior elkonstruktör mot industri!

Junior elkonstruktör mot industri!

Är du nyexaminerad mot området för elkonstruktion? Eller är du industrielektriker i grunden och vill börja jobba med konstruktion? Vi söker nu dig som vill arbeta på ett av Sveriges största teknikkonsultbolag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior el-konstruktör kommer du att få jobba nära erfarna kollegor mot uppdrag inom Food & Pharma-industrin. Tillsammans kommer ni att hjälpa företagets kunder att utveckla och effektivisera sin industri.

Du kommer jobba mot projekt i både befintliga som helt nya anläggningar. Exempel på inledande arbetsuppgifter kan vara att skapa ritningar för elskåp, yttre förbindningar, I/O-listor, apparatlistor samt paketera slutdokumentation åt våra kunder. En del av jobbet kommer även bestå av att räkna på nya jobb tillsammans med erfarna automationsingenjörer i gruppen.

I arbetsgruppen finns 11 personer med olika befattningar, där 3 av dessa arbetar mot elkonstruktion. Det finns erfarenhet att hämta då de anställda har jobbat länge inom denna bransch. Ett perfekt jobb för dig som nyexaminerad eller dig som är nyfiken på att byta karriär mot tjänstemannasektorn och konstruktion.

Ta chansen och sök jobbet, detta är din chans att bli el-konstruktör!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning innehållande elkonstruktion eller dig som är industri-elektriker idag och vill anta utmaningen att börja jobba som konstruktör.

Du är en positiv, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att leverera i världsklass. Vi letar efter dig som är driven och vill slutföra projekt!

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar. Du trivs bra i en grupp med mer erfarna kollegor där du kommer att få lära och ta del av mycket kunskap. Samtidigt är du en person som du tycker det är roligt att själv delge dina egna idéer.

Vi har valt att dela upp skallkraven och meriterande delar i två olika kategorier.
1. För dig som nyexaminerad.
2. För dig med arbetslivserfarenhet utan vidareutbildning.

Profil för nyexaminerade:
Skallkrav:
 • YH/Högskole- eller Civil-ingenjör innehållande elkonstruktion.
 • Kunskap inom programmet Elprocad eller liknande.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet av programmet Eplan.
 • Tidigare erfarenhet av elkonstruktion mot automation/industri.
 • Kunskap inom PLC eller annan programmering.
Profil för arbetslivserfarenhet utan vidareutbildning:
Skallkrav:
 • Har jobbat som industrielektriker tidigare.
 • Har stött på programvaran Elprocad.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort
 • Kan motivera varför Du vill börja jobba med konstruktion.
Meriterande:
 • Erfarenhet av programmet Eplan.
 • Tidigare erfarenhet av elkonstruktion mot automation/industri.
 • Kunskap inom PLC eller annan programmering
Villkor

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Placering: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 17.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
 • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
 • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
 • Ett utbildningsorgan med kurser
 • En stöttande mentor i din roll
 • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
 • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.