Junior controllerassistent sökes till växande bolag!

Junior controllerassistent sökes till växande bolag!

Har du ett intresse för affärssystem och tycker om att arbeta med siffor? Vill du arbeta på ett företag i framkant med stor teknisk kompetens? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior controllerassistent kommer du arbeta i en mycket varierande roll hos vår kund. Du kommer framförallt vara ett stöd till controller men även till projektledarna gällande system och kostnadsfrågor.

Till en början kommer rollen innebära att få en god förståelse för dataflödet mellan deras affärssystem, planeringssystem och tidredovisningssystem. Därefter kommer rollen innebära att flytta och säkerhetsställa dataflödet mellan affärssystem och planeringssystem samt övervaka och säkerhetsställa automatiska överföringar från tidsredovisning till affärssystemet. Vidare även göra kostnadsuppföljning samt säkerhetsställning av kvalitén i rapporterade kostnader på respektive projekt.

Vid start kommer du få en god introduktion till systemen och arbetet för att med tiden ta mer självständigt ansvar. För rätt person finns det stor möjlighet att växa och utveckla rollen.

Din profil

För att trivas i rollen har du som person ett stort driv att ta både dig och arbetet framåt. Du är mycket lösningsorienterad, tar stort ansvar samt arbetar noggrant och systematiskt. Vidare är du i arbetet nyfiken av dig, proaktiv och prestigelös.

Skallkrav:
  • YH/högskoleutbildning inom ekonomi eller annan relevant
  • Erfarenhet av ERP/affärssystem
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av SAP och/eller Primavera
  • Körkort B
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar inom den marina industrin där de tar på sig alla typer av servicejobb. De har stor professionell expertis och arbetar med mycket avancerad teknik. Kontoret har en varm atmosfär och finns beläget i Skandiahamnen i Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.