Junior byggnadskonstruktör sökes!

Junior byggnadskonstruktör sökes!

Är du nyfiken på yrket som konstruktör? Tycker du det är intressant med bärande stålkonstruktioner? Vi söker nu dig som är en ung talang och vill arbeta på ett av Sveriges största teknikkonsultbolag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior byggnadskonstruktör kommer du att arbeta för ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag i härliga Göteborg.

I dina arbetsuppgifter kommer du att få rita bärande stålkonstruktioner innehållande bl.a. balkar, muttrar, rörgator, åtkomstplattformar m.m. Du kommer få jobba i stora och små projekt, beroende på uppdrag kan man ha 1-4 projekt parallellt.

Tillsammans med erfarna kollegor kommer ni att jobba i projektgrupper. Ni kommer samarbeta, bolla idéer och leverera resultat tillsammans. Oftast jobbar man 2 och 2. Du kommer även få en mentor som du kan vända dig till under din inledande tid på företaget.

Utgångspunkten är i Göteborg, men om man önskar kan man också utgå från kontoret i Stenungsund. I förlängningen kan arbete även komma att ske ute hos kund i omfattning om ca 10%.

Vi söker dig som brinner för konstruktion, gillar att arbeta i team och är nyfiken på en ny utmaning!

Din profil

Vi söker dig som har en relevant YH/högskole-/civilingenjörsutbildning innehållande byggnadskonstruktion. Du är en positiv, initiativrik och ansvarstagande person med viljan att leverera i världsklass.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du känner att rollen som konsult passar dig samt att du har en positiv inställning inför nya utmaningar och problem. Du trivs bra i en grupp med mer erfarna kollegor där du kommer att få lära och ta del av mycket kunskap. Samtidigt är du en person som du tycker det är roligt att själv delge dina egna idéer och din kunskap.

Skallkrav:
 • YH/Högskole-/civilingenjörsutbildning mot byggnadskonstruktion, t.ex. samhällsbyggnadsteknik.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • CAD-kunskaper genom utbildning.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av konstruktion eller beräkningar inom hållfasthetslära.
 • Kurser innehållande stål- och eller betongkonstruktion.
 • Körkort
 • Vilja att kunna variera mellan kontoret i Göteborg och Stenungsund.
Villkor

Start: Augusti/September.
Placering: Göteborg och eller Stenungsund.
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sök tjänsten idag! Vi går igenom ansökningarna kontinuerligt och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 0761631860
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund skapar framtiden!

De är ett företag i framkant där medarbetarnas idéer skapar framtiden. Bolaget är idag ett av Sveriges största och ledande teknikkonsultbolag där de tillsammans med sina 16.000 anställda skapar hållbara teknik- och designlösningar inom områdena Infrastruktur, Industri, IT och Energi.

När 22.000 Svenska studenter röstar fram sina drömarbetsgivare placerar sig de i topp bland de mest attraktiva arbetsgivarna. Att vara en lagspelare, visa nyfikenhet och våga vara modig representerar bolagets anställda. Här trivs du som vill vara med och skapa, bidra och bygga ett smartare samhälle. Här är det en självklarhet att du från och med din första arbetsdag kommer att bli omhändertagen och stöttad på din resa mot att bli ditt bästa jag. Det som krävs av dig är driv och engagemang!

Du erbjuds:
 • Förmånspaket inkl. friskvårdsbidrag
 • Ett brett nätverk av både juniora och seniora talanger
 • Ett utbildningsorgan med kurser
 • En stöttande mentor i din roll
 • Att få arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
 • Vara med och påverka mot ett smartare och mer effektivt samhälle
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.