Junior byggnadsingenjör till familjärt bolag

Junior byggnadsingenjör till familjärt bolag

Är du utbildad byggnadsingenjör och är i början av din karriär? Vill du vara på ett mindre bolag som präglas av glädje och gemenskap? Sök tjänsten som junior byggnadsingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som byggingenjör hos vår kund kommer du framförallt att sitta med konstruktionsritningar och planer. Du kommer att sitta mycket med detaljer i ritningarna då projekten är unika i sitt slag och inget projekt är det andra likt. Förutom att rita kommer man även att upprätta bygghandlingar och ha kontakten med stadsbyggnadskontoret. Projekten anpassas även efter kundernas önskemål, så det ställs krav på din sociala kompetens då man har en hel del kundkontakt.
Man utgår från kontoret, men kommer även vara ute på projekten. Du kommer vara med under hela projektens gång, från ursprunglig idé till slutförande. Initialt kommer du att få en introduktion i arbetet, och du får sedan gå bredvid en senior byggnadsingenjör så länge du själv känner att det behövs.

Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad alternativt en junior byggnadsingenjör. Du gillar att arbeta nära dina kollegor och att lära dig av andra. Du behöver inte kunna allt, det viktigaste är att du har viljan att lära dig!

Skallkrav:
  • Byggingenjörsprogrammet - 3årig
  • Kunskaper i CAD
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i Revit
  • Tidigare erfarenhet av byggteknik eller projektering av något slag
Som person är du öppen och prestigelös. Är du en glad person med sinne för humor ser vi det som ett stort plus!

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Villkor: Heltid, tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider med tillgång till flex
Placeringsort: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar främst med att konvertera råvindar till lyxiga vindslägenheter. Ursprungligen specialiserade de sig på skärgårdsfastigheter och detta är fortfarande en del i deras verksamhet. Under åren har de byggt upp en inkluderande organisation med positiv och familjär atmosfär där de gärna delar med sig av sin bygglädje. Alla på företaget arbetar tätt tillsammans för att för att skapa en flexibilitet och delaktighet för att utnyttja organisationens fulla potential. De lägger stor vikt vid trivsel och att allas åsikter ska få föras fram. Lokalen är placerad i ett mysigt läge precis vid havet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.