Junior byggingenjör mot konstruktion

Junior byggingenjör mot konstruktion

Är du nyutexaminerad eller arbetar du som konstruktör idag och känner att du vill jobba på en arbetsplats som erbjuder stor variation i vardagen där du har en direkt och nära dialog med kunden? Då är denna tjänst helt rätt för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som byggkonstruktör kommer du att arbeta med teknisk konstruktion inom hållfasthet. Du kommer att sitta med varierande kundprojekt där kunden efterfrågar hjälp kring till exempel rätt produktval, vilket medför problemlösning och beräkningar på objektet. Då företaget utöver sitt standardsortiment av stål- och betonginfästningar även tar fram kundanpassade produkter kommer man i samråd med kunden också göra beräkningar för att komma fram till bästa lösningen för varje enskild kund. I arbetet ingår därför mycket kundkontakt, mestadels via telefon, men fältprover förekommer där man verifierar hållfastheten på produkterna. Ditt främsta verktyg kommer att vara Inventor men även beräkningar i Excell, därför ser vi att du sedan tidigare har med dig något CAD-verktyg.

Ditt arbete kommer att vara varierande med flera projekt igång parallellt, samtidigt som du är ett tekniskt stöd till kunder som fått förändrade förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Support, rådgivning och tekniskt stöd för kunder, vilket medför problemlösning, beräkningar och konstruktion.
  • Arbeta med produktutveckling, från idé till slutprodukt
  • Teknisk dokumentation
Vår kund erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att på sikt växa inom företaget då de är ett bolag i framfart. Du kommer att ha en flexibel roll, varierade arbetsdagar och frihet under ansvar. Det är högt i tak, korta led och du kommer att skapa dig ett stort kontaktnät inom branschen. Här erbjuds du en trygg arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter!

Din profil

Vi söker dig som stämmer in på följande krav:
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom byggteknik eller motsvarande
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • CAD
Meriterande:
  • Övriga språkkunskaper, t.ex. polska, finska eller tyska
  • Dokumenterad erfarenhet av betong- och stålkonstruktion
  • Inventor
Som person är du utåtriktad, nyfiken att lära och har en egen initiativförmåga. Du trivs med mycket kundkontakt och ser lösningar istället för problem.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Kungälv
Omfattning: Heltid

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Victoria Sahlberg
Telefon 0735-136573
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är marknadsledande inom ingjutnings- och fästningsverktyg. De har ett brett sortiment med över 30 000 artiklar, och gör utöver detta kundanpassade infästningar för att tillgodose varje enskild kunds behov. Företaget är i framkant och alla produkter är ISO- och CE-märkta. Det familjära bolaget är idag ett 45-tal anställda och prioriterar ett gott välbefinnande hos sina anställda genom att ha roligt på jobbet, bjuda på frukost, spela en runda pingis på rasten och få massage på arbetstid! Vill du dela din passion för branschen och bli en del av detta härliga gäng? Då är detta rätt företag att växa med.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.