Junior broinspektör sökes till internationell aktör inom samhällsbyggnad

Junior broinspektör sökes till internationell aktör inom samhällsbyggnad

Vill du arbeta som junior broinspektör hos en av de största aktörerna inom samhällsbyggnad? Söker du ett varierande och tillfredställande arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett väletablerat och internationellt företag som satsar på sina anställda? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som junior broinspektör kommer du att arbeta med inspektioner av primärt broar i Sverige, både nykonstruktioner och underhåll. Inspektionerna äger oftast rum under sommarhalvåret, medan vinterhalvåret innefattas av CAD-konstruktioner och reparationsprojektering. Eftersom vår kund utför inspektioner i hela Sverige kommer du att vara ute på uppdrag tre-fyra dagar i veckan, oftast med övernattning. Mer ingående innefattar tjänsten som broinspektör att ta fram underhållsåtgärder för exempelvis sprickbildningar, analyser av betong- och stålkonstruktioner och skriva inspektionsrapporter. Under din första tid hos vår kund kommer du att få gå kurser och ha med dig en inspektör som hjälper dig att komma in i arbetsuppgifterna.

För denna tjänst kommer du att arbeta med brokonstruktion i stora infrastrukturprojekt och tillhöra avdelningen Bro- och vattenbyggnad, där de idag är 30 personer, varav 4 arbetar med inspektion. På avdelningen arbetar man med både nyproduktion och underhåll.

Din profil

Vi tror att du som söker är nyexaminerad inom bygg, väg och vatten eller samhällsbyggnad, alternativt gått en YH-utbildning inom liknande eller har erfarenhet inom byggbranschen. Som person är du en driven, kommunikativ, pålitlig och samarbetsvillig person som fungerar väl i grupp.

Krav:
  • YH/Högskoleutbildning inom t.ex. bygg, väg och vatten, alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
  • Svenska
  • Körkort
  • Bekväm med höga höjder och trånga utrymmen
  • Villig att resa
Villkor

Start: Slutet av augusti, september eller enligt överenskommelse.
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 072-20 56 416
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar utveckling inom flera olika områden. Bolaget är verksamt i 40 länder och har cirka 30 000 medarbetare i världen, varav 3000 av dem i Sverige. Vår kund arbetar med de flesta delar av svenskt näringsliv och är verksamma inom flera olika branscher och verksamheter.

Företaget uppmuntrar sina medarbetare att bidra till att utveckla deras verksamhet, genom att förankra värdefulla idéer. De har en god stämning på kontoret, och som medarbetare erbjuds du frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter samt interna kurser och utbildningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.