Junior automationsingenjör sökes till världsledande företag

Junior automationsingenjör sökes till världsledande företag

Vill du arbeta som junior konstruktör inom automation på ett världsledande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta med automation och styrsystem? Då har vi jobbet för dig!

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta med automation inom fastighet och infrastruktur. Du kommer arbeta i spännande projekt som exempelvis Trafikverket, Volvo etc. Tjänsten som automationsingenjör inbegriper arbetsuppgifter som t.ex. att sitta med CAD-verktyg som MagiCAD och Revit, rita driftkortsbilder, göra modellarbeten, reglersekvenser för driftkort, underlag för driftsättning, skriva och formulera för hur driftsättningar kommer att implementeras. Ett arbete vars arbetsuppgifter varierar beroende på projekt.

Man kommer få stöttning under inledande period. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som stämmer in på följande krav:
  • Högskoleingenjör, helst inom automation, elektro, mekatronik alt. utbildning med någon inriktning mot automation
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet som elektriker, tekniker eller arbete nära automation

Som person tror vi att du är en nyfiken person som är intresserad, driven och har en vilja att utvecklas. Du ska även vara kundorienterad, kommunikativ i ditt arbete och trivas med att arbeta både självständigt och i team. Har du ett stort intresse för teknik, konstruktion eller infrastruktur är det ett stort plus.

Villkor

Omfattning: Heltid

Ort: Göteborg

Start: 3 september

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kundföretag är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Företaget erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Vår kund finns representerad i 40 länder världen över och har ca 37 000 medarbetare. Mer ingående presentation av företaget sker på intervjun.

De erbjuder en familjär arbetsplats med fokus på medarbetaren - det finns stora möjligheter att utvecklas och man har kul på jobbet!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.