Junior VA-projektör till ledande företag inom samhällsbyggnadsteknik

Junior VA-projektör till ledande företag inom samhällsbyggnadsteknik

Är du nyexaminerad och vill rivstarta din karriär på ett av de främsta bolagen inom samhällsbyggnadsteknik? Vill du jobba i projekt inom VA? Ser du dig som en driven, proaktiv och öppen person? I sådana fall är detta en chans du inte vill missa!

Dina arbetsuppgifter

Som VA-projektör kommer du att arbeta i olika projekt där din arbetsuppgift blir projektering av mark, gata och yttre VA. Huvudsakligen detaljprojektering men det kan även förekomma en del skisser i ett tidigare skede av projekten. Projekten varierar, allt från fastighets- och industriprojekt till infrastrukturprojekt. Just nu är behovet som störst inom industri!

Du kommer få en egen fadder som hjälper dig initialt både i projekten men även i dagliga frågor kopplat till rollen och arbetsplatsen.
Gruppen du kommer tillhöra är VA/Mark som består av en sammansvetsad grupp på 24 personer, både seniora och juniora medarbetare som stöttar och driver varandra framåt i projekten. I gruppen arbetar man med olika typer av VA-projekt från tidig utredning till detaljprojektering. Projektorganisationerna varierar efter projektets karaktär och de samarbetar dagligen såväl lokalt som med deras nordiska kollegor. Hos vår kund finns det stora möjligheter att forma din egen vardag och vara med och påverka vilka projekt som du arbetar i samt bidra till fortsatt utveckling inom området. Balans mellan jobb och fritid är någonting vår kund värnar mycket om.

Din profil

Som person ser vi att du är driven, öppen, proaktiv, tar för sig och vågar fråga. Vi söker dig som trivs lika bra med att arbeta enskilt som i grupp och är bra på att driva projekt framåt. Du ser det som en fördel att det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Skallkrav:
  • YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning VA
  • Skolkunskap i Civil 3D
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande men inget krav om du har:
- Arbetslivserfarenhet inom VA

Villkor

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom deras helhetssyn - de kallar det 360-graderslösningar. De har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. De skapar fungerande helhetslösningar för deras kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan de kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta sig an projekt var som helst i världen - oavsett storlek. De är vanligtvis involverade i mer än 12 000 projekt. Med över 85 års branscherfarenhet är dem ledande inom sitt område. Det är tack vare deras över 6 600 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med deras kunder skapar de sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Vår kund utstrålar både trygghet och en omväxlande miljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och du har möjlighet att lära dig nya områden, påverka typen av uppdrag som man sitter med samt göra en internationell karriär. Du kommer även arbeta i en senior grupp vilket ger dig stora möjligheter att lära av många medarbetare som har flera års erfarenhet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.