Junior Teknisk skribent till välkänt konsultbolag

Junior Teknisk skribent till välkänt konsultbolag

Nu söker vi dig som är nyutexaminerad ingenjör som vill förmedla avancerad teknik genom det skrivna ordet!

Dina arbetsuppgifter

I rollen somTeknisk Skribent blir din uppgift att beskriva komplexa tekniska produkter på ett tydligt sätt, både mjukvara och hårdvara. Du kommer att analysera och utveckla innehållet av teknisk information för bättre läsbarhet och förståelse. Projekten återfinns hos kunder inom industri eller fordonsbranschen.
Du kommer få en individanpassad introduktion på plats när du borjar i din nya roll.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk ingenjörsutbildning och en känsla för språkstil och informationsflöde. Du har en övergripande tekniknivå och ser saker ur ett användarperspektiv. Som person är du driven, kommunikativ och lyhörd. Då engelska är koncernspråket bör du både kunna skriva och tala flytande, samt kunna svenska på en grundläggande nivå.

Skallkrav:
  • Teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande YH-utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kännedom om XML, SGML och Content Management-system
  • Kurs inom el/mekatronik
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Urval sker löpande, sök redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande teknikkonsultföretag som arbetar med informationslösningar, produktinformation och teknisk dokumentation. De är idag 50 personer som sitter i ljusa lokaler i Göteborg. Företaget tror på långsiktighet och har stort fokus på dig som medarbetare där du hela tiden utmanas och utvecklas genom de olika uppdragen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.