Junior Prov/Test-ledare mot autonoma fordon!

Junior Prov/Test-ledare mot autonoma fordon!

Är du intresserad av morgondagens fordon? Kanske har du ett stort intresse för autonoma fordon och vill vara med i utvecklingen av nästa generation? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en provledare som skall jobba med flexibla arbetsuppgifter, både teoretiskt och praktiskt. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta både teoretiskt och praktiskt i din roll med fokus på ADAS Advanced driver-assistance systems . Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ta fram olika rutiner för fordonen, matcha krav och regler, utföra experimentella forskningsarbeten, kravhandlingar mot myndigheter och att fysiskt sitta med i fordon för utvärdering.

I rollen kommer du att arbeta både på kontor men också ute i fält på testbanor i Göteborg. Du kommer jobba agilt och vara en del av utvecklingsteamet. Provledningstjänsten innebär ett övergripande ansvar för vad som ska utföras och när, där du ansvarar för planeringen. Arbetet innefattar en del programmering i UNIX med främst C# och C som språk, därför är det viktigt att du har en grundförståelse för detta genom utbildningen.

Din profil

Skallkrav
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning innehållande kurser om C#, C eller Python.
  • Intresse och eventuellt kunskap om fordon.
  • Tal och skrift i Svenska och Engelska.
Meriterande
  • Examensarbete relaterat till yrket eller mot fordonsbranschen.
  • Kunskap eller kännedom av ADAS.
  • Körkort
Du är som person nyfiken, analytiskt och praktiskt lagd. Du har ett intresse av att uppfinna, utforska och har eventuellt sysslat med fordon på fritiden. Du kommer även arbeta ute hos kund vilket krävs att du kan arbeta självständigt.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledning finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Företaget är mån om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.