Junior Projektledare till en spännande kund med stora utvecklingsmöjligheter

Junior Projektledare till en spännande kund med stora utvecklingsmöjligheter

Är du nyexaminerad eller i början av din karriär och är sugen på nästa steg. Har du en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter? Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som junior projektledare kommer du att den inledande perioden att ta hjälp av dina projektledarkollegor för att förstå projekten, koordineringen och processen. Du kommer att arbeta mot projekt i Stockholm och din första tid är det bra om du kan vara på Stockholmskontoret för att få den bästa möjliga introduktionen. När du fått en god inblick i rollen kommer du att ansvara för egna eller delar i projekt och arbeta mer från Göteborgskontoret som blir din stationära plats. När du har börjat få egna projekt kommer du ansvara för kommunikationen mellan kund och säljare samt redovisa mot företagsledningen. Det innefattar bland annat säkerhetsställa leveranstider, kostnader samt specifikationer. Du kommer bidra till att förbättra projektledningsfunktionen inom företaget. Ditt huvudsäte är i Göteborg, men tjänsten innebär en del resor eftersom företaget har flera kontor i Asien, Sydamerika och Europa.

Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande (KY)
  • IT-kunskaper form av Office paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Meriterande:
Erfarenhet av framtagning/tillverkning av större plåt- och plastkonstruktioner/utrustningar
Arbetat i Pyramid affärssystem tidigare
Projektledningserfarenhet
Språk så som spanska, tyska, arabiska

Personliga egenskaper:
Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper och vi ser att du som söker skall vara en driven och självgående person som brinner för att lära sig nya saker. Vi ser gärna att du är ansvarsfull och noggrann samt har en stark vilja av att utvecklas både som person och inom dina arbetsområden.
Du ska vara strukturerad och systematisk eftersom du kommer ansvara för mindre projekt till en början. Viktigt att du kan prioritera och komma till avslut.
God samarbetsförmåga affärsmässig, förhandlande och bra på att kommunicera eftersom du har kontakt med både kunder och leverantörer.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med resor till Stockholm
Intervjuer sker löpande - sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är ett väletablerat företag som har funnits länge på marknaden inom vattenrening. Det är ca 15 personer anställda på Stockholms kontoret som du kommer att ingå inom.
Företaget erbjuder dig en noggrann introduktion, där du har trevliga kollegor omkring dig.
Företaget håller diverse trevliga personalaktiviteter samt att det erbjuds flextid. Det finns stora utvecklingsmöjligheter på företaget och erbjuder även tjänsteresor till olika länder runt i hela världen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.