Junior Produktutvecklare till ledande teknikkonsultbolag!

Junior Produktutvecklare till ledande teknikkonsultbolag!

Är du nyexaminerad och vill jobba inom konstruktion för produktutveckling? Vill du ha en omväxlande och utmanande arbetsplats med framtida utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt! Detta är det perfekta ingångsjobbet.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som junior produktutvecklare kommer du att jobba tätt med erfarna kollegor. Du kommer bli tilldelad en mentor och hjälpa till i existerande projekt. Dina första projekt kommer ske in-house för att lära dig konsultrollen och bli en bra konstruktör, men allt eftersom du blir varm i rollen kommer du att kunna skifta fokus och jobba mot slutkund.

Du kommer ha mycket varierande uppdrag, då vår kund konstruerar inom det breda området "industri". Inget uppdrag är det andra likt och jobben är varierande i storlek.

När du vuxit in i rollen som produktutvecklare kommer du ha möjlighet till att avancera i din yrkeskarriär, helt beroende på hur Du vill gå. En naturlig väg att gå är att bli certifierad projektledare och då axla jobbet som teknisk projektledare ute mot slutkund.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och är hungrig på att lära dig mer. Som person är du konsultmässig och flexibel i ditt arbete. Du är social, utåtriktad och trivs att jobba i team. Att få jobba i en utvecklande och utmanande verksamhet är något du tycker är kul och ser fram mot. "Laget framför jaget" är ett motto du tror på och eftersträvar.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning: YH/Högskole- eller Civilingenjör mot konstruktion.
  • CAD-kunskaper från utbildning/erfarenhet. T.ex. CATIA, CREO eller liknande.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Starkt meriterande:
  • Tidigare arbetserfarenhet från konstruktion.
  • Examensjobb mot konstruktion.
  • Erfarenhet av fordonsbranschen.
  • Körkort
Villkor

Villkor
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Urval: Sker löpande
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt bolag som är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag. Inom produktutveckling är de specialister på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Företaget är internationellt och har cirka 10 000 anställda med en omsättning på 12,6 miljarder kronor.

Vår kund erbjuder dig bra förmåner, en flexibel och omväxlande arbetsplats där du är med och påverkar din vardag och utveckling. Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.