Junior Mjukvaruutvecklare inom C/C++

Junior Mjukvaruutvecklare inom C/C++

Söker du efter en spännande och flexibel organisation där du får jobba tätt ihop med produktledning, kundansvariga och hårdvaruteam? Gillar du projektplanering, design och mjukvaruutveckling? Sök då jobbet som Junior C/C++ utvecklare!

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds arbeta med hela utvecklingsprocessen från specificering till färdig produkt av både nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter. Du kommer att ingå i ett team bestående av mjukvaruutvecklare som alla kännetecknas av hög kunskap och professionalism. Du kommer till en tvärfunktionell arbetsmiljö där ditt bidrag blir direkt avgörande för företagets resa framåt. Mjukvaruutvecklingen sker främst i C/C++ i en hårdvarunära miljö.

Arbetsuppgifter
Programmering i C/C++ och Qt/QML.
Utveckling av nya produkter och vidareutveckling av befintliga produkter.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, duktig på att planera och organisera dina arbetsuppgifter. Du är noggrann och kvalitetsmedveten men gillar även den sociala kontakten med människor.

Skallkrav
  • Har goda kunskaper inom C/C++
  • Har god erfarenhet av att arbeta i Linuxmiljö
  • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska
  • Har eftergymnasial utbildning inom programmering
Meriterande
  • Har erfarenhet av konfiguration av Linux, OpenEmbedded och Yocto
  • Kan programmera i Qt/QML
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Gårda, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget specialiserar sig sedan 1960-talet på utveckling och produktion av kontroll- och övervakningslösningar kopplat till framdrift och elkraftförsörjning inom den marina marknaden. Företaget har även kontor i Göteborg, England och USA. Idag har företaget 60 anställda varav åtta personer arbetar på utvecklingskontoret i Göteborg.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.