Junior Mjukvaruutvecklare C/C++

Junior Mjukvaruutvecklare C/C++

Vill du arbeta på ett företag som sätter stor ära i att skriva den bästa koden samtidigt som de värdesätter att ha roligt tillsammans och lyckas som grupp? Vill du dessutom vara med i teknikens utveckling tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö?
Perfekt då är det här tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö. Du ingår i ett team där ni arbetar agilt med både och vidareutveckling och nyutveckling. I ditt arbete ingår förutom mjukvaruutveckling att göra förstudier och undersökningar genom att bland annat leta i gammal kod, på så sätt skapar du tillsammans med dina kollegor en väg framåt. Här är ni alla konsulter vilket innebär att ni i era projekt hos kund eller in-house får prova nytt och bli exponerad för nya branscher, arbetsplatser och tech-stacks. Variationen är stor och utvecklingstakten snabb.
Du kommer att arbeta med allt ifrån 5G, Machine learning, Cyber security, realtidssystem för flygindustrin, firmware och algoritmutveckling.

Din profil

För att kunna trivas och lyckas i din roll ser vi göra att du har:
 • Utbildning inom IT
 • Du behöver ett genuint driv och kunna fungera som en lagspelare
 • Vana av programmering i Unix miljö
 • C/C++
 • Engelska
 • Kunskap i någon form av scriptspråk (tex Phyton)
Meriterande:
 • Golang
 • Cloud - Kubernetes, Docker
 • Test - JCAT/TTCN (javabaserat)
 • Networking - UDP/TCP/IP
 • Erfarenhet telecom
 • Erfarenhet Security
Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att arbeta i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. Vi letar efter dig som är nyfiken med genuint intresse för moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra agila metoder. Vi tror dessutom att du vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: 1/2 alt 1/4 - 21

Stämmer profilen ovan in på dig? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. De hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som utvecklare på det här företaget kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Vår kund tycker dom om att jobba fokuserat ihop och att ha roligt tillsammans samtidigt som de lägger stor vikt vid att skriva den bästa koden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.