Junior Javautvecklare till spännande bolag!

Junior Javautvecklare till spännande bolag!

Har du kunskaper inom Java och vill jobba med nyutveckling i block chain?
Sök då denna tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

För denna tjänst kommer du till en början att arbeta med ett stort roligt projekt inom nyutveckling, där det främsta programmeringsspråket är Java. Du kommer att sitta inhouse på företaget och ha eget ansvar över projektet. Företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och på sikt finns det även möjlighet till att arbeta med bland annat produktutveckling, förvaltning, felsökning eller webbportalprojekt beroende på vad du är intresserad av.

Din profil

För att passa in i rollen ser vi gärna att du är en person som trivs med att arbeta självständigt. Du är driven och tar gärna eget ansvar, samtidigt som du inte tvekar för att be om hjälp.

Skallkrav:
  • Lägst YH utbildning
  • Koda backend Java motsvarande högskolenivå
  • Engelska
  • Ambition att lära sig svenska
Meriterande:
  • Kännedom av block chain
  • Egna projekt att visa upp
Villkor

Startdatum: Januari
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100%
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett trivsamt konsultbolag som arbetar med webbutveckling mot organisationer, myndigheter och bolag. Företagets idé är att leverera kundspecifika lösningar och e-tjänster samt integrera det med kundens branschspecifika system. Kunder som företaget tidigare har arbetat tillsammans med är bland annat Stockholms läns landsting, Tranås resebyrå, VGR, Spotify och Telia.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.