Junior Javautvecklare till nystartat företag!

Junior Javautvecklare till nystartat företag!

Är du intresserad av att arbeta på ett ungdomligt och nytänkande IT-konsultbolag? Det här är en ledig tjänst utöver det vanliga där personligheten är viktigare än kunskap och erfarenhet. Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du arbeta på ett växande bolag där du har möjligheten att påverka från dag ett. Har du alltid drömt om en ungdomlig och professionell företagskultur där man har riktigt kul tillsammans så kan du nu vara med och skapa den!

Arbetsdagen spenderar du ute hos någon av bolagets stora, välkända kunder. Du kommer till största delen arbeta med utveckling av olika system och programvaror i projekt hos kund. Utöver stöttning och utbildning från bolagets VD har du ett kontinuerligt samarbete med kunden och behöver aldrig känna dig ensam i rollen. Vid start kommer du även få en god introduktion innan du åker ut på uppdrag som konsult.

Missa inte chansen att vara med och forma nästa generations IT-konsultbolag!

Din profil

Vi söker nu efter dig som är nyexaminerad och hungrar efter kunskap! Viktigast är att du är driven och kapabel att samarbeta med kunderna. Känner du dig inte färdigutvecklad inom programmering blir du utbildad på plats.

Vår kund går mycket på personlighet, du ska dock kunna påvisa och berätta om något programmeringsprojekt från både skola och fritid.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning i programmering, utvecklig, eller systemvetenskap
  • Förmåga att visa upp något programmeringsprojekt från skola och fritid
  • Svenska
Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom programmering

Villkor

Statdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sök tjänsten redan idag, det här vill du inte missa!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta spännande bolag startades under 2018. Bolagets vision är att låta den yngre generationen kliva fram som IT-konsulter. Med "glädje", "agilt" och "professionalism" som ledord kommer du garanterat att trivas. Hur klyschigt det än må låta så är det extremt högt i tak på detta bolag. De tror på transparens och är mycket mottagliga för dina idéer.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.