Junior Javautvecklare inom Automotive!

Junior Javautvecklare inom Automotive!

Är du en examinerad utvecklare och vill arbeta som konsult inom Automotive? Vill du vara med och utveckla den allra nyaste tekniken där du alltid får coachning och har goda utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Javautvecklare hos NSC Sweden Consulting AB kommer du som konsult arbeta ute hos Sveriges teknikledande företag inom Automotive med att utveckla den allra nyaste tekniken. Med ett fokus på Javautveckling men med möjligheten att jobba med både Backend som Frontend kommer du tillsammans med ditt erfarna Scrumteam av utvecklare jobba i i sprinter med diverse mjukvaruutvecklingsprojekt.

Även om du är stationerad ute hos stora och välkända kunder på längre uppdrag och arbetar därifrån kommer du att ingå i ett relativt litet och tätt sammanhållet team på ett nischat företag med stora ambitioner. NSC Sweden Consulting AB; som du utgår ifrån har stora kontaktnät och högt i tak där du alltid kommer att få den coachning och vägledning du behöver av din chef samt medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som med din sociala förmåga, teamanda och stora passion för utveckling och teknik vill ingå i ett snabbt växande företag och vara med i utvecklingen av Sveriges mest spännande teknik.

Skallkrav:
  • Kandidatexamen mot IT
  • Goda Javakunskaper
  • Windows och Linux
  • Arbetat med Scrum (genom skolan, praktik eller genom jobb)
Meriterande:
  • Erfarenhet från Automotive (Examensarbete, praktik, kurser, jobb etc)
  • Masterutbildning
  • Python
  • Kunskaper inom Cloud
  • Arbetslivserfarenhet inom IT
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NSC Sweden Consulting AB som startade upp 2006 var från början en avknoppning från försvarsföretaget Saab Aerotech och nischade sig från början endast in på passage- och säkerhetssystem men har under senare år även slagit sig in på konsultmarknaden.

Konsultdelen som du kommer att arbeta med består av erfarna- IT-tekniker, Cloud-arkitekter och Webbutvecklare som både är stationerade ute hos kund såväl som på kontoret i Göteborg.

På ett relativt litet och tätt sammanhållet företag som NSC är du aldrig en i mängden utan en viktig del av bolaget och en betydelsefull representant utåt mot kunder. Företaget värnar om sin förmåga till snabba beslut, korta processer, fokus på coachning samt sin starka teamanda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos NSC Sweden Consulting AB.