Junior Java-utvecklare till expansivt företag!

Junior Java-utvecklare till expansivt företag!

Vill du få möjligheten att arbeta som Junior Java-utvecklare på ett företag i expansiv fas? Vill du utvecklas och lära dig mer inom utveckling? Sök då tjänsten som Junior Java-utvecklare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Java-utvecklare kommer du att arbeta med Java och ha fokus på backend. Hos vår kund kommer du att ingå i ett team på ungefär sex personer och teamet består bland annat av projektledare, utvecklare och en manager. Ni har i teamet ansvar för ett fåtal kunder och arbetar mot projekt som kunderna har beställt via en affärskonsult som sen sammanställt en kravspecifikation. Du kommer att sitta inhouse på kontoret i Mölndal och till en början får du också en mentor som sitter nära din arbetsplats för att kunna hjälpa dig så att du kommer in i arbetet på bästa sätt.

Din profil

Som Java-utvecklare hos vår kund ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att delta i diskussioner och bidrar till problemlösningar. Du har lätt för att ställa frågor och är driven i din roll som utvecklare. Vi tror att du trivs extra bra som Java-utvecklare om du har ett brinnande intresse för utveckling och vill lära dig mer om branschen och yrket.
För att blir Java-utvecklare hos vår kund har du avslutat en utbildning som inkluderat kurser i Java. Eftersom rollen har ett stort fokus på backend är det bra om du tycker att det är mer intressant med backend än frontend. Det är meriterande om du också använt dig av .Net och har ett intresse för fullstack.

Skallkrav:
- En utbildning som inkluderar Java-kunskaper

Meriterande:
  • Erfarenhet av Java script
  • .Net kunskap
  • Fullstack-utvecklare
Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Göteborg
Startdatum: Snarast möjligast

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag som arbetar med System Intergrators, dom har med andra ord en standardplattform som dom sen skräddarsyr efter kundens behov. Det är ett erfaret bolag inom E-handel och det finns mycket erfarenhet av utveckling i de olika teamen. Företaget har främst stora kunder och långa kundrelationer. De är idag 30 personer på kontoret som ligger i Mölndal. Företaget har tidigare tagit emot Juniora profiler och har blivit duktiga på att förvalta dessa profiler på bästa sätt.
Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.