Junior Frontend utvecklare till Göteborgsföretag

Junior Frontend utvecklare till Göteborgsföretag

Är du en driven Frontend utvecklare med fokus på Angular?
Vi söker dig som drivs av att utvecklas och som gillar att jobba både i grupp och självständigt.
Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du arbeta med olika uppdrag, där det första projektet är hos en stor aktör inom bilindustrin i Göteborg. Vi letar efter dig som vill vara en del av en projektgrupp där du får vara med och påverka processen och optimera funktioner hos kund. Du kommer att jobba som Frontend utvecklare och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att kontrollera den tekniska genomförbarheten av ui/ux-mönster, underhålla och förbättra webbplats, skapa protokoll och arbeta med interna system.

Din profil

Vi söker dig som har en förmåga att lösa problem och som tänker logiskt. Du drivs av att lära dig mer genom att jobba både självständigt och i grupp! Som person ser vi att du är positiv, gillar att arbeta i team och är öppen för förändring.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av Angular från tex. Examensarbete, praktik eller hobbyprojekt.
  • Svenska tal och skrift
  • Engelska tal och skrift
Meriterande:
  • Node.js
  • HTML
  • Javascript
  • React
  • Erfarenhet från IOS-utveckling.
  • SQL
Villkor

Startdatum: januari (enligt överenskommelse)
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: kontorstider
Omfattning: 100%
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076-307 81 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultbolag vars specialitet är att hitta lösningar inom IT och mekanik. Deras mål är att växa smart genom att växa organiskt och i lagom takt. Detta för att ha störst möjlighet att hitta rätt medarbetare och rätt kunder att arbeta och utvecklas med. De strävar alltid efter långsiktiga relationer, något de anser att alla parter vinner på.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.