Junior Frontend-utvecklare sökes till familjärt företag i centrala Göteborg!

Junior Frontend-utvecklare sökes till familjärt företag i centrala Göteborg!

Är du bekväm med att arbeta med JavaScript och har en förkärlek till React.js? Vill du vara en del av ett hjälpsamt och prestigelöst team? Är du social, informationshungrig och har ett intresse för att ständigt utvecklas? Då är den här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Frontend-utvecklare kommer du, tillsammans med ett gäng goa kollegor, att utveckla internet- och mobilbaserade lösningar till företag primärt inom logistikbranschen. Du kommer att få arbeta med hela utvecklingsprocessen, från kravspecifikation och utveckling till leverans och därefter fortsatt underhåll. Du kommer att arbeta dels i team dels individuellt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla och implementera nya funktioner i olika system
  • Förbättra användarvänlighet och prestanda
Du kommer primärt att arbeta med HTML5, CSS och JavaScript och då med hjälp av React.js. På Backend-sidan används Node.js och MongoDB.

Din profil

För att passa in och trivas på företaget behöver du framförallt vara genuint intresserad av programmering och driven att hela tiden lära dig mer. Du behöver vara trygg i JavaScript och ha arbetat med React.js. Svenska är inget krav men du ska gärna vara igång med att lära dig språket. Som person är du öppen, nyfiken och kommunikativ.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning på YH-/eller högskolenivå eller arbetslivserfarenhet inom webbutveckling
  • Erfarenhet av JavaScript
  • Erfarenhet av React.js
  • Engelska
Meriterande:
  • Github-konto alt. portfolio att presentera
  • Open Source-projekt att visa upp
  • Kännedom om Continuous Integration
  • Svenska
Villkor

Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med att hjälpa företag att effektivisera sina arbetssätt och processer, då framförallt inom logistik- och transportbranschen. De har tidigare blivit klassade som ett av Sveriges Gasellföretag av DI och arbetar med stora globala företag, med några av de större inom logistikbranschen just nu. Exempel på projekt är applikationer som möjliggör för transportörer att spåra leveranser och gods.

Du kommer att komma till en arbetsplats där det finns en stark gemenskap och en prestigelös och familjär kultur där alla hjälper varandra framåt. Det läggs stor vikt vid att hitta på saker tillsammans, däribland i form av AW och kick-offer men även utanför arbetet. Du kommer få både Juniora och Seniora kollegor i olika åldrar och med olika bakgrunder vilket är värdefullt för att kunna lära och utvecklas vidare. Som ny får du även en mentor som hjälper dig med att komma in i arbetet och arbetsplatsen generellt.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.