Junior Elkonstruktör till kreativt bolag

Junior Elkonstruktör till kreativt bolag

Är du en elkonstruktör som vill arbeta konstruktion av el i byggnader? Här får du möjlighet att arbeta på ett stort bolag på framfart med fantastiska utvecklingsmöjligheter, här får du en rivstart på din karriär! Vi söker dig som är en kommunikativ person, har ett naturligt driv och vill arbeta projektbaserat.

Vill du vara med och utmana, utveckla och göra skillnad på riktigt? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med utformning av el i alla typer av industrier och byggnader. Du kommer att delta i allt från utredning, förstudier, dimensionering, besiktningar, projektering och liknande. Du kommer i ditt arbete ha kontakt med kunder och arbeta tillsammans med ditt team, så det är viktigt att du känner dig bekväm i den rollen.

Den här tjänsten passar dig som trivs i en tekniskt utmanande roll inom ett område som kännetecknas av innovation. Oavsett om du är nyexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet ges du möjlighet att utvecklas och bygga vidare på din kompetens. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av konstruktionsarbete i CAD, där du konstruerar bland annat elsystem.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole, eller civilingenjör mot el eller motsvarande
  • CAD kunskaper (Revit/magicad)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Processkunskaper
  • God vana att använda AMA i ditt dagliga arbete
  • Arbete som elektriker
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är nyfiken och kreativ, du har också konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor.
Du är beredd att anta en personlig utmaning och tar dig gärna ann nya uppgifter på eget initiativ. Du är en engagerad lagspelare som är skicklig på att föra dialog och är inte rädd att hugga i där det behövs.
Vidare är du flexibel och ser möjligheter, du arbetar proaktivt och är självgående.

Villkor

Omfattning:
Heltid
Arbetstider:
Mån-fre 8-17
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har en helhetssyn och stort fokus på hållbarhetsfrågor, ur både ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Missionen är att skapa mervärde för samhället och som medarbetarägt bolag har dom en inkluderande företagskultur som värdesätter samarbete.
Med ägarengagemang, ett stort intresse för samhällsbyggnad och erfarenhet utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för deras kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.