Junior Elkonstruktör mot bygg- och fastighetsbranschen sökes

Junior Elkonstruktör mot bygg- och fastighetsbranschen sökes

Är du intresserad av att konstruera framtidens ingenjörskonst? Vill du dessutom ta chansen att få utveckla dina kunskaper från utbildningen i praktiken? Då finns här möjligheten att jobba som Elkonstruktör hos en ny aktör på marknaden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Elkonstruktör hos vår kund kommer din främsta arbetsuppgift vara att projektera elinstallationer i olika byggnader. Rollen innebär även att du kommer ha flera projekt parallellt med varandra och arbeta på vår kunds kontor i centrala Göteborg där du designar konstruktioner. Inledningsvis kommer du att ha en mentor för att du ska få bästa tänkbara start på din nya tjänst. Detta för att du på sikt ska känna dig trygg i rollen och kunna ansvara för egna projekt och även självständigt kunna projektera ute hos vår kunds kunder.

Du kommer exempelvis att arbeta med:
  • Kanalisation och kabeldimensionering
  • Belysning, el-kraft, passagekontrollsystem och brandlarm
Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller Yrkeshögskoleutbildning inom el med inriktning fastighet alternativt belysning och/eller kraft
  • Talar och skriver obehindrat i det svenska och engelska språket
Meriterande:
  • Elteknisk gymnasieutbildning
  • Kunskaper i Revit, AutoCad eller ELPROCAD
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker
  • Körkort B
Vi söker dig som är i början av din karriär och är redo för att ta dig an arbetslivets utmaningar. För att trivas med tjänsten som Elkonstruktör tror vi att du har ett stort intresse för el, tele och teknik. Har du dessutom arbetat som elektriker eller har en elteknisk gymnasieutbildning är detta ett stort plus i kanten. Eftersom rollen innebär ett nära samarbete med både kunder och kollegor ser vi även att du är en ödmjuk och positiv person, med en god social förmåga som gillar att ha kul på jobbet.

Villkor

Startdatum: Efter överenskommelse
Placeringsort: Centrala Göteborg
Arbetstider: mån-fre 8:00-17:00, med möjlighet till flex
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en relativt ny aktör på marknaden som erbjuder tekniska konsulttjänster. De arbetar med allt i från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning inom bygg & fastighet samt energi, industri och infrastruktur. Grundarna har tillsammans med sina anställda, utifrån tidigare erfarenheter ifrån elektrikeryrket och konsultverksamheter, skapat en gedigen erfarenhet och bred kompetens kombinerat med ett stort engagemang inom företaget.

Som junior Elkonstruktör erbjuder vår kund en arbetsplats som är centralt belägen i Göteborg, innehar mycket kompetens att dela med sig utav och en stor variation på projekt. Vår kunds ambition är att vara en långsiktig stabil aktör på marknaden. Det finns därför goda möjligheter att utvecklas delvis i rollen som konstruktör men även vidare till roller som projektör eller handläggare. Engagemang, egna initiativ och att ha kul på jobbet är saker som de värdesätter högt internt hos vår kund.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.