Junior CAD-testare till teknikkonsultbolag!

Junior CAD-testare till teknikkonsultbolag!

Är du en junior ingenjör som brinner för CAD? Kika hit! Vår kund söker nu dig som skulle vilja ha en projektledarliknande roll där du kommer bli företagets CAD-expert ute hos kund i olika uppdrag. Du kommer undersöka nya kommandon och funktioner, i framförallt Catia v5, och se vilka som är lämpliga att använda vid olika typer av produkter som ska konstrueras. På så vis kommer du ha en nyckelroll i verksamheten och du blir helt enkelt spindeln i nätet mellan CAD-verktyget, key users och CAD-konstruktörer!

Dina arbetsuppgifter

Som CAD-testare kommer du att vara ansvarig för utveckling av kontinuerliga förbättringar av CAD och mekanisk utveckling. Du kommer att fungera som konsult ute hos kund där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av metod- och processutveckling i CAD (Catia v5). Du ska självständigt både utveckla material och underlag för utbildning i Catia v5, utbilda samt fungera som användarsupport. Mer konkret kan det handla om vilka nya kommandon som ska användas i relation till det som ska konstrueras och sedan kunna förmedla detta vidare till företagets key users vilka i sin tur tar detta med sig till sina CAD-konstruktörer. Resor kan komma att förekomma till bland annat Kina.

Arbetsuppgifter:
 • Arbeta i olika projekt ute hos kund
 • Utveckling kopplat till CAD och mekanisk utveckling.
 • Testa nya kommandon i Catia v5 för att se vilka som ska användas och hur detta ska göras på ett effektivt sätt
 • Metod- och processutveckling i Catia v5
 • Skapa utbildningsmaterial
 • Supportera användare
Din profil

För att vara aktuell i rollen som CAD-testare ser vi att du har en för tjänsten relevant högskoleingenjörsexamen, förslagsvis inom maskin/mekanik. Du ska i din utbildning fått kunskaper i något CAD-verktyg. Catia är inget krav men meriterande. Du ska kunna tala och skriva på både svenska och engelska samt kunna resa vid behov.

Skallkrav:
 • Högskoleingenjörsexamen inom exempelvis maskin/mekanik
 • Kunskaper i något CAD-verktyg
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Möjlighet att resa i tjänst vid behov
Meriterande:
 • Hobbyprojekt eller examensarbete inom CAD
 • Erfarenhet som projektledare och/eller konstruktör
 • Catia v5
 • Körkort B
För att vara aktuell för rollen som CAD-testare hos vår kund ser vi att du är en person som inte ger upp. Du ska vara ödmjuk i ditt förhållningssätt och vara självgående då rollen innebär mycket självständigt arbete. För att kunna förklara och utbilda på bästa sätt ser vi även att du är bra på att förklara för andra.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anne Mathiasson
Telefon 0722-184154
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett mindre, växande teknikkonsultbolag som håller på med verksamhetsutveckling med hjälp av IT. De har specialiserat sig på ett antal områden, bland annat CAD. De har ett flertal större kunder inom fordonsbranschen och söker nu dig som brinner för CAD och vill bli en del av verksamheten.

Mer information om kundföretaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.