Junior C# utvecklare till SAAB

Junior C# utvecklare till SAAB

Vill du jobba som utvecklare och samtidigt göra skillnad i samhället? Är du nyexaminerad och vill jobba i ett bolag med stor teknisk kunskap? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som junior utvecklare hos vår kund kommer du att jobba med en produkt som gör skillnad i samhället. Du kommer att vara med och utveckla verksamhetskritiska ledningssystem som används av såväl polis, ambulans, räddningstjänst och olika trafiksegment globalt. Du kommer ha möjlighet att arbeta och utvecklas inom exempelvis .NET, C#, WCF och SQL Server. Windows, Web och Android är främst de plattformar man jobbar i. Du kommer främst att arbeta backend, men med vissa inslag av frontend. Arbetet sker i moderna utvecklingsmiljöer för att skapa lösningar med hög kvalité och har stöd i byggservrar, continuous integration tänk, automatiska tester etc. Du blir en del av ett scrumteam med stor kunskap och stort engagemang. Teamen jobbar tätt och tillsammans planeras, prioriteras och utvärderas arbetet för att nå bästa möjliga resultat.

Om företaget

Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kunskap och kunskapsutbyte samt att teamen har bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas som människor. Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Kontoren kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism men också en avslappnad attityd och framförallt arbetsglädje, vilket de tycker är viktigast.

Din profil

Som person är driven, engagerad, ansvarfull och trivs bäst med att jobba i team, då kommer du klara av rollen galant. Självklart tar du även stort ansvar för dina egna uppgifter men att du i grunden är en teamspelare. Vi tror även att du är en person som har lätt för att lära nytt och är nyfiken på att lära dig mer.

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning inom Data/IT
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Har kunskaper inom C# och .NET
Det är meriterande om du:
  • Har passion för programmering eller har hobbyprojekt där du programmerar
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: 8-16:30, finns möjligheter till flex
Ort: Göteborg
Start: Omgående
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.