Junior C# utvecklare sökes till centrala göteborg

Junior C# utvecklare sökes till centrala göteborg

Har du ett genuint intresse för utveckling och programmering? Vill du även arbeta i en öppen och kommunikativ miljö där dina synpunkter uppskattas?
Då är detta jobbet för dig! Skicka in din ansökan redan i dag.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö.
Du kommer att ingå i ett team där du jobbar för att förenkla och förbättra högteknologiska lösningar tillsammans med erfarna och kunniga kollegor

Du kommer hos kund bil tilldelad en mentor. Mentorn hjälper dig att komma in i koden, verktygen och företaget. Din mentor är alltid tillgänglig för frågor som dyker upp. Den viktigaste delen i din mentors jobb är att se till att du alltid ser fram emot att gå till jobbet.

Din profil

Vi söker dig som brinner för programmering och vill fortsätta att utvecklas.
Vi tror även att du är självmotiverad, initiativrik och ser nya sätt och möjligheter att lösa problem. Du trivs med att arbeta i team, då du kommer att arbeta tätt med dina kollegor är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera

Skallkrav:
  • Akademisk examen inom relevant område, till exempel datateknik eller systemvetenskap
  • Goda kunskaper i minst ett objektorienterat språk (som tex Java, C# eller C++)
  • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Fullstack
  • JavaScript (samt ramverk som jQuery eller Vue)
  • SQL
  • Haft programmeringsprojekt på fritiden
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mikaela Nilsson
Telefon 073-805 58 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ledande inom systemlösningar för försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare.
De har ett webbbaserat verktyg, med ett användarsnitt som innehåller en rad olika funktioner som möter alla operativa, analytiska och lagliga behov inom deras bransch.

Kontoret ligger i centrala Göteborg och de är idag ca 15 anställda.
De uppmuntrar sina anställda till att vara initiativtagande och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.