Junior C# utvecklare till SAAB

Junior C# utvecklare till SAAB

Vill du göra skillnad för civilas säkerhet i samhället? Trivs du i ett litet team men i ett bolag med stor teknisk kunskap? Brinner du för problemlösning och programmering? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som junior C# utvecklare hos vår kund kommer du att jobba med en komplex och verksamhetskritisk produkt för civilas säkerhet i samhället. Denna produkt används främst av väktarbolag med användningsområde i Sverige men också globalt. I ditt team på 5 personer kommer du att arbeta i systemutvecklingens alla skeden, allt ifrån planering, kodning och utveckling till testning. Du kommer främst att arbeta backend, men med vissa inslag mot frontend. Dina fokusområden är .NET, C#, WCF och SQL Server. Windows, Web och Android är främst de plattformar du arbetar med. Lösningarna har också stöd i byggservrar, continuous integration tänk och automatiska tester. Systemet innehåller en mängd olika tekniker/ramverk/språk och vi söker därför dig som är nyfiken på att bredda din kompetens.

Din roll kommer att vara bred och även innefatta direkt kundkontakt i form av telefon, fysiska möten ca 1g /månad och eventuellt besök i operatörsrummet för att förstå syftet och nyttan med produkten. Som junior C# utvecklare kommer du att få god handledning och stöttning då övriga teamet har längre erfarenhet. Du skall trivas att arbeta i ett litet team med stor kompetens, engagemang och driv! Ni arbetar Agilt med Scrum och i ett nära samarbete med kunden.

Här passar du som är nyfiken på stora komplexa system och utmanande arbetsuppgifter, men som också tycker det är viktigt med en teamkänsla, att ha roligt på jobbet och söker efter ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter framåt.

Din profil

Vi tror att du som person är driven, nyfiken och trivs bäst med att jobba i team. Du är en person som vill arbeta med stora komplexa system, som är noggrann och hungrig på ny kunskap. Självklart tar du stort ansvar för dina egna uppgifter men att du i grunden är en teamspelare med prestigelöshet. Vi tror att du är en person som vågar att testa och chansa för att komma framåt, du gillar utmaningar och vill arbeta med ett system som gör skillnad för samhället.

Vi söker sig som har:
  • Högskoleutbildning inom Data/IT eller systemutveckling
  • Goda kunskaper i C#
  • Svenska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
Det är meriterande om du:
  • Har arbetslivserfarenhet
  • Har hobbyprojekt inom programmering
Villkor

Omfattning: Heltid, 100 %
Arbetstid: Dagtid, 8-17
Ort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Marknadsmässig utifrån utbildningsgrad och erfarenhet
Mer info
Kontaktperson Victoria Sahlberg
Telefon 0735-136573
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar som sträcker sig från militärt försvar till civil säkerhet. Flyg-, land och marinförsvar samt civilsäkerhet och kommersiell flygteknik är verksamhetsområden. Vår kund har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter och utvecklar, anpassar och förbättrar ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.

Kunden har idag ca 15 000 anställda och omsättningen uppgår till ca 29 000 Mkr. Mer information ges vi intervjutillfället.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.