Junior Byggnadsplåtslagare till Kungsbacka!

Junior Byggnadsplåtslagare till Kungsbacka!

Är du lärling eller färdigutbildad inom Byggnadsplåtslageri och nu vill ut i jobb? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Byggnadsplåtslagare kommer du att arbeta med allt från mätning och planering till utformning och montering. Takläggning, montering av- fönsterbleck, regnvattenssystem och taksäkerhetsannordningar är bara några exempel på projekt som du kommer att arbeta med via detta snabbt växande företag.

Dina kunder kommer att vara såväl privatpersoner som företag och även om de allra flesta kunder finns lokaliserade i Göteborg och Kungsbacka, har företaget även projekt i andra delar av Sverige.

Din egen vilja är något som alltid tas i hänsyn och du får därför välja helt själv om du vill ta dig an kortare servicearbeten eller om du vill vara med i de större projekten. Oavsett vad du väljer jobbar aldrig ensam utan är alltid ute på uppdrag omgiven med nära kollegor.

Din profil

Vi söker dig som med din samarbetsförmåga och fokus på kvalité tillsammans med detta härliga gäng vill fortsätta utvecklas och hjälpa företaget och kollegor att göra detsamma.

Skallkrav:
  • Yrkesbevis inom Plåtslageri alt. lärling
  • Svenska och/eller engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort
  • Tidigare erfarenhet från Byggnadsplåtslageri
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kungsbacka
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett relativt litet företag med stora ambitioner samt bred och lång kompetens. Vad de specialiserar sig på är koppar, rostfritt och zinkmaterial liksom sömsvetsning vid arbeten med rostfri plåt.

Deras kunder är som sagt både privatpersoner samt större företag inom byggsektorn. På grund av den långa och breda kompetensen är de inte rädda för nya utmaningar, vilket har resulterat i breda spektrum av arbeten där allt från broar, villor, höghus och andra komplex är projekt som ingår i deras portfölj.

Denna portfölj och företagets goda rykte för att leverera kvalité före kvantitet innebär tillväxt som resulterar i att de nu söker ytterligare Byggnadsplåtslagare till detta härliga team.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.