Javautvecklare till internationellt modebolag!

Javautvecklare till internationellt modebolag!

Är du driven och har lätt för att samarbeta? Vill du kombinera dina javakunskaper med din känsla för service tillsammans med erfarna och glada kollegor? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Med ditt stora programmeringsintresse och en positiv attityd tar du dig an jobbet som Javautvecklare, där du tillsammans med härliga kollegor utvecklar samt ger support till kunder. Från din placering mitt på avenyn är det ditt uppdrag att utveckla och ansvara för vår kunds webbsidor och system.

Du kommer att vara en del av ett litet team utvecklare i ett stort bolag med högt i tak och prestigelös miljö där du har chansen att komma med nya idéer och lösningar. Projekten ni kommer att ta er an kommer att vara stora och komplexa.

Förutom att utveckla i Java ingår också en del support och annan kundkontakt i dina arbetsuppgifter, vilket kräver en social kompetens, prestigelöshet samt servicekänsla.

Du tillhandahålls en omfattande introduktion samt en mentor under din första tid på jobbet.

Din profil

Vi söker dig som med sitt driv, servicekänsla och stora programmeringsintresse kan utveckla, underhålla och effektivisera koncernens system. Även om baskunskaper inom Java är en viktig del är det din personlighet samt intresse som väger tyngst.

Skallkrav:
  • Grundläggande Javakunskaper
  • Flytande svenska i tal och skrift samt engelska i skrift
  • Stort programmeringsintresse
Meriterande:
- Programmeringsprojekt på fritiden

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett börsnoterat modebolag i en koncern med cirka 80 dotterbolag i 17 länder med totalt 2 350 anställda. Koncernen är en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter inom profilbranschen samt sport-, gåvo- och inredningssektorn.

Din placeringsort kommer att vara Göteborg där du mitt på avenyn är en del av en liten utvecklingsgrupp om tre personer tillsammans med de resterande 35 personerna på kontoret.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.