Javautvecklare till ett av Sveriges största bolag

Javautvecklare till ett av Sveriges största bolag

Vill du jobba med ny spännande teknik på ett av Sveriges största bolag med fina karriärsmöjligheter? Sök då tjänsten som Javautvecklare!

Dina arbetsuppgifter

Som konsult hos vår kund kommer du att jobba med utveckling av nya programvaror, som senare implementeras i företagets lösningar mot bilindustrin. Avdelningen fokuserar sitt arbete mot bilars mobila kommunikation och du kommer bli delaktig i ett helt nytt Scrum-team. Tillsammans med ditt team kommer ni utveckla de funktioner som efterfrågas från kund. Exempel på utveckling:
  • Telematics
  • Fleet Management
  • V2X
Mer om företaget och tjänsten berättas först vid en intervju.

Din profil

Vi söker dig som vill prova på nya utmaningar, utvecklas och gillar att jobba i team. Du har ett stort intresse för just programmering och längtar efter att få sätta dina kunskaper på prov.

Skallkrav
  • Utbildning till Civilingenjör - inriktning: IT, Computer Science eller liknande
  • Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Java
Meriterande
- Kunskaper i React och Javascript

Villkor

Startdatum: Januari
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17 med flex
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hela 40 % av av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. Största delen av företagets samarbetspartner utgörs av Kina och Indien.

"Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutning är vad vi gör!"

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.