Java-utvecklare sökes till företag med fokus på kompetensutveckling!

Java-utvecklare sökes till företag med fokus på kompetensutveckling!

Har du några års erfarenhet av Java-utveckling i ryggen? Vill du tillhöra ett kompetenskraftigt team som ständigt strävar efter att utvecklas? Är du en kommunikativ lagspelare som gärna delar med sig av sin egen kunskap? Då har du goda chanser att passa in i vår kunds gäng!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta som konsult under uppdrag men också för att kvalitetssäkra i form av uppföljningar och analys av progression. Du kommer till största delen att sitta ute hos kund, oftast tillsammans med andra, antingen internt anställda hos kunden eller tillsammans med andra konsulter. Vanligtvis består gruppen av ett Scrum-team på fem till tio personer. Exempel på företag du kan bli uthyrd till är Volvo, VGR och Axfood. Din uppgift är att rekommendera och realisera lösningar och arbeta med alla aspekter av utveckling med hjälp av teknik - från analys och kravställning till arkitektur och systemutveckling. Introduktionen är relativt kort och längden beror på hur snabbt du kommer ut i uppdrag. Den är till för att du ska bli bekant med de interna systemen och lära känna dina kollegor.

Din profil

För att lyckas i rollen som Java-utvecklare hos vår kund krävs det att du är en lagspelare som strävar efter att utvecklas men även kan bidra med din egen kompetens. Vi ser gärna att du är generalist i form av bred erfarenhet vad gäller roller som Java-utvecklare och/eller arkitekt med inriktning mot Java. Som konsult är det viktigt att kunna kommunicera bra och lyssna på kundens önskningar.

Skallkrav:
 • Minst 3 års erfarenhet av Java-utveckling
 • Java SE (Standardedition)
 • Java EE (Enterprise edition)
 • Java 8 series
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Master och Bachelor degree inom relevant IT utbildning
 • Springboot/Spring
 • Cloudmiljö (AWS, AZURE, GOOGLE CLOUD)
 • Jobbar agilt/devops såsom scrum eller kanban
 • Docker, Maven, Git, Mockito, Jenkins, Jira, Confluence eller liknande är ett plus om du stött på
 • Frontend (React, Angular, Vue)
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett konsultföretag inom IT och verksamhetsutveckling. Företaget grundades 2000 och har cirka 350 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö, varav 45 av medarbetarna verkar i Göteborg. Du kommer att tillhöra ett nystartat dotterbolag till vår kund som enbart kommer att bestå av Java-utvecklare på olika nivåer. Hos vår kund kommer du få chansen att vara med att sätta kulturen, bidra med tankar och idéer samt utvecklas tillsammans med dina seniora kollegor.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.