Java utvecklare sökes till växande företag!

Java utvecklare sökes till växande företag!

Kan du java? Är intresserad av teknik och gillar problemlösning? Då är detta tjänsten för dig

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara att programmera i vår kunds mjukvara. Det är en javabaserad mjukvara vars syfte är att få deras egen hårdvara att kommunicera med varandra och databasen. Hårdvaran består av ett antal sensorer som känner av värme, rörelse, luftfuktighet etc.. Men det är bara starten. Det finns möjligt att få följa med ut och installera hårdvaran, samt bygga ihop och testa små projekt inhouse för att optimera deras funktion. Teamet är en tajt grupp som har lite blandade uppgifter och vill du lära dig nya saker finns det möjlighet för det mesta.

Din profil

Eftersom företag är i en expansionsfas finns det möjligheter att göra båda det ena och det andra. Så är du en kreativ och självständig problemlösare som vill göra skillnad passar du perfekt för denna roll. Det finns mycket potential för att ta plats och visa framfötterna i detta företag som satsar på att bli globala och göra skillnad.

Skallkrav:
  • IT-utbildning eller ett enormt intresse för IT.
  • Java-programmering
  • Svenska i tal och skrift.
  • Engelska
Starkt meriterande:
  • Python
  • MySQL
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid,

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jonatan Hallqvist
Telefon 0722166799
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

40% av världens CO2 kommer ifrån byggnader och det kan sänkas markant genom ett smart system. Genom att koppla samman fastighetsdrift med IoT svarar Raybased's unika trådlösa teknik på ett jättelikt marknadsbehov, där man länge efterlyst effektivisering samt möjlighet till integrering av olika system i en öppen plattform. Raybased utvecklar denna plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter där de kan sänka utsläppen med upp till 30%. Deras kunder är både ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter som vid nybyggnation och ombyggnation av befintliga byggnader kan installera denna lösning. Kunderna finns globalt där energikostnader är höga och fokus finns på energieffektivisering.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.