Javaprogrammerare sökes till växande företag!

Javaprogrammerare sökes till växande företag!

Har du ett brinnande intresse för Data och IT? Kan hantera Linux? Vill jobba i ett företag med stora ambitioner? Då har vi rätt tjänst för dig.

Dina arbetsuppgifter

I början kommer du få gå med de seniora kollegorna för att lära dig om deras plattform och hur företaget arbetar. Här finns chans att göra väldigt mycket olika arbetsuppgifter i sammansvetsat gäng där alla har ett stort teknikintresse och är bra på olika delar. Dina uppgifter vid start kommer vara:
  • Buggfixa i Python/Java
  • SQL
  • Konfigurera Databaser
  • Linux administration diverse nätverksuppgifter
Du kommer sedan att främst att programmera i java där du kommer att vara med att utveckla den befintliga platformen. Du kommer även att få följa med på installationer hos kund.

Din profil

Eftersom företaget är i en expansionsfas finns det möjligheter att Så är du driven problemlösare passar du perfekt för denna roll. Det finns mycket potential för att ta plats och visa framfötterna i detta företag som satsar på framtiden.

Skallkrav:
  • IT-utbildning eller ett enormt intresse för IT
  • Kommunikativ svenska i tal och skrift
  • Engelska
Starkt meriterande:
  • Python
  • SQL
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid,

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lisa Stamberg
Telefon 0723-008233
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att koppla samman fastighetsdrift med IoT svarar Raybased's unika trådlösa teknik på ett jättelikt marknadsbehov, där man länge efterlyst effektivisering samt möjlighet till integrering av olika system i en öppen plattform. Raybased utvecklar denna plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter där de kan sänka utsläppen med upp till 30%. Deras kunder är både ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter som vid nybyggnation och ombyggnation av befintliga byggnader kan installera denna lösning. Kunderna finns globalt där energikostnader är höga och fokus finns på energieffektivisering.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.