Java/Python-programmerare till expanderande konsultbolag i Göteborg.

Java/Python-programmerare till expanderande konsultbolag i Göteborg.

Drivs du av att skapa lösningar tillsammans med människor kring ny teknik? Har du goda kunskaper i Java eller Python och vill du vara med i utvecklingen hos ett expansivt konsult-bolag där goda utvecklingsmöjligheter finns? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kan som konsult hos företaget hamna i olika uppdrag beroende på var din kompetens och intresse ligger. Främst kommer du i ditt uppdrag att arbeta med programmering i språken Java alternativt Python, där flera av kundens uppdrag riktar sig mot nya innovationer inom SAP. Ditt arbete sker såväl enskilt som i team där du är med och skapar nya lösningar i en teknisk innovativ miljö. Detta är således ett uppdrag för dig som vill jobba i ett innovativt företag i tillväxt där programmering och utveckling står i fokus i din roll. Inledningsvis ges du introduktion om företaget och SAP av erfarna kollegor för att du ska ges bästa förutsättningar att lyckas i din yrkesroll!

Din profil

Skallkrav:
  • Minst 3-årig relevant högskoleutbildning
  • Goda kunskaper i Java alternativt Python
  • Körkort B
  • Svenska o engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Bakgrund från SAP
  • .NET
  • Databaser
Vid denna rekrytering läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en framåt person med ett stort driv att lösa problem. Vidare är du en nyfiken person som gärna vill vara med att driva tillväxten av bolaget framåt. Du är innovativ samt vill vara med att förbättra och utveckla företagets processer.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ÖK
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Anställningsomfattning
Tillsvidare
Tjänstgöringsort
Göteborg
Publiceringsdatum
2019-04-01
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i en expansiv fas och vill växa med kompetenta kollegor som vill vara en del av företagets utveckling. Företaget arbetar med konsulttjänster inom SAP mot företagskunder där de är med och hjälper kunderna in i framtidens behov. Vår kund vill vara bryggan mellan nya och traditionella SAP, samt hjälpa sina kunder att implementera dessa för att följa utvecklingen.
Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.