Järnvägsprjektör sökes till Cowi

Järnvägsprjektör sökes till Cowi

Är du nyutexaminerad inom bygg/samhällsbyggnad, järnväg eller liknande? Vill du vara en del av utbyggnaden av framtidens järnvägsanläggningar? Då är tjänsten som järnvägsprojektör något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med samhällsprojekt inom spår och järnväg. Gruppen i Göteborg består idag av 5 personer som har som mål att växa. Dessa personer är 1 datasamordnare, 1 kanalisationsprojektör, 2 bana/spårprojektör samt gruppchefen.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att arbeta med projektering av järnvägsprojekt i CAD (MicroStation) som du kommer få lära dig på plats. Du kommer främst att arbeta med detaljprojekteringsfasen men får även medverka i samtliga skeden, från skiss via detaljprojektering till förvaltningsdata. Arbetet innebär även att du får ta fram 3D-modeller, ritningar och tekniska beskrivningar. Arbetet sker i projekteringsgrupper och innebär stor variation då du kan komma att ingå i olika projekt och team samtidigt. Initialt kan du komma att få arbeta med all typ av projektering inom järnväg, såsom mark-, spår-, lågspännings-, samt kanalisationsprojektering. På sikt är tanken att du ska arbeta främst inom kanalisation. Det kan bland annat handla om att dimensionera kabelrännor på en bangård för att nämna ett exempel.

I början blir du tilldelad en fadder som hjälper dig med de praktiska sakerna samt agerar stöd.

Din profil

Vi söker dig som stämmer in på följande krav:
  • YH- eller högskoleingenjörsutbildning inom Bygg, Samhällsbyggnad, Järnväg eller liknande.
  • Goda CAD-kunskaper.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Är intresserad av infrastruktur och samhällsbyggnad.
Meriterande:
- Kunskaper i Microstation (CAD) samt övriga Bentley CAD produkter.

Som person är du strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du trivs med många kontakter och är en lagspelare som anser att samarbete är en viktig framgångsfaktor. Det är viktigt att du inte är rädd för att fråga om du inte förstår och att du lägger stor vikt vid kvalitet. Du har ett stort intresse för teknik, infrastruktur och samhällsbyggnad.

Villkor

Start: Oktober
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cowi är ett av Skandinaviens största teknikkonsultföretag som finns på en mängd orter runt om i Sverige samt kontor över hela världen.
Företaget erbjuder ingenjörstjänster till sina kunder som återfinns inom infrastruktur, industri samt byggnad och fastighet. På huvudkontoret i Göteborg arbetar ca 600 personer och på avdelningen du kommer att tillhöra arbetar ca 30 personer. Som medarbetare erbjuds du ett utmanande och varierande arbete hos ett företag som präglas av framåtanda, god stämning och högt i tak.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.