Integrationsutvecklare sökes till Göteborg!

Integrationsutvecklare sökes till Göteborg!

Med en grundutbildning inom data/system, ett stort intresse för teknik och informationsflöden och med ett driv att vilja lära dig mer, kan du vara nästa person in i ett gott gäng konsulter!

Dina arbetsuppgifter


I rollen kommer du att arbeta som konsult inom systemintegration. Projekten kan vara både in-house och ute hos kund. Du kommer att bli en del av ett team som idag består av både seniora integrationsutvecklare/arkitekter och juniora integrationsutvecklare. Bolaget jobbar med kunder inom ett flertal branscher vilket gör att du kommer bygga värdefull kunskap och erfarenhet kring olika verksamheter, arkitekturer och integrationslösningar. Du kommer att jobba nära kunderna, vilket förutsätter både förståelse för vad som skapar värde för kunden och en god förmåga att ta olika typer av kunddialoger.

Om företaget


Vår kund grundades 2016 och närmar sig 20 st personer i Göteborg och Delhi (Indien). Många i företaget har arbetat med systemintegration i många år och har en djup och bred kompetens inom området. De eftersträvar lönsamhet och tillväxt samtidigt som individens hälsa, utveckling och välbefinnande står i centrum.

Företaget vill att dess konsulter ska fortsätta utvecklas och känna att de får ta plats. Personligt driv kombinerat med en kultur där alla stöttar och utvecklar varandra är koncept för att både individ och organisation ska vara framgångsrika.

Med starka kundrelationer och partnerskap med ledande leverantörer levererar vår kund idag konsulttjänster till företag och organisationer inom Europa.

De arbetar med alla aspekter av systemintegration. Allt från kravställning, utvärdering av lösning och hjälp med upphandling, till arkitektur, utveckling, test och förvaltning.

Din profil


Vi söker dig som har:
 • Relevant utbildning inom IT
 • Några års erfarenhet av att jobba med systemintegration i någon form
 • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Kunskaper inom något utav nedanstående ses som meriterande:
 • API management
 • Test
 • EDIFACT
 • Peppol
 • JMS
 • MQ
 • Integration i molnet/hybrid
 • Java
 • XML / JSON
 • Lösningar och tjänster från IBM, Software AG eller annan teknikleverantör
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven och engagerad person som gärna antar nya utmaningar och tycker om att aktivt utveckla dig själv och ditt team.

Om oss


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor


Start: Snarast eller enligt ök

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.