Installatör sökes till familjärt IT-företag!

Installatör sökes till familjärt IT-företag!

Har du ett intresse för teknik och kanske till och med inom just ljud och bild? Är du en utåtriktad person som föredrar ordning och reda? Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom ett liknande område? Då har du klickat in på rätt annons!

Dina arbetsuppgifter

Jobbet består av att leverera och installera utrustning för exempelvis conferencerum, klassrum eller dylikt. Skärmar, presentationslösningar och projektorer är exempel på produkter du kommer att installera. En vanlig dag ser ut som sådan att du hämtar utrustning på lager i Marieholm, ibland själv eller med hjälp av en kollega beroende på beställningens storlek. Samordnare bokar in tid med kund samt beställer materialet och schemalägger dig som installatör. De anger även vad du ska ha med dig ut till kunden, vem du ska träffa och vilken adress du ska till. Därefter meddelar du till kunden att du är på väg och tar med alla verktyg som krävs för installationen och väl på plats monterar du upp produkterna rätt och korrekt.

Din profil

Rollen som installatör hos vår kund innebär att du bör vara utåtriktad, vara ansvarsfull och serviceinriktad.

Skallkrav:
  • Körkort B (bil finns hos kund)
  • Som lägst gymnasieutbildning
  • Arbetslivserfarenhet 1-3 år
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Genuint teknikintresse inom ljud och bild
  • Arbetserfarenhet inom ljud, bild eller IT-lösningar
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse (gärna omgående)
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har tre fokusområden: Teknik (konsultuppdrag, Service Desk och avtalstjänster), Digital presentationsteknik (projektorer, presentationstavlor, ljus) samt IT-säkerhet (External Recon, Internal Recos, "hacker attacker"). Idag finns det cirka 30 anställda på företag med roller såsom inom lager, IT-konsulttjänster, tekniker, installatörer, Service Desk, sälj och marknad, försäljning samt admin/order mottagare. Vår kund har två kontor, ett i Göteborg och det andra finns beläget i Halmstad.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.