Inköpare till internationellt framgångsrikt företag - vikariat

Inköpare till internationellt framgångsrikt företag - vikariat

Har du studerat inköp och vill jobba med produkter som gör skillnad för människan? Eller har du tidigare erfarenhet av inköp och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en vikarierande inköpare till internationellt företag i Mölnlycke.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som Inköpare är baserat på höga kvalitetskrav med operativa inköp, materialplanering, lager optimering, leveransbevakning, leverantörskontakter och förhandlingar. Tjänsten är en del i inköpsorganisation, men det dagliga arbetet är tvärfunktionell och i nära koppling till produktion, kvalitet och utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Eget inköpsansvar för ett visst produktsortiment som innefattar materialplanering, inköps order, ordererkännande och bevakning.
  • Se till så att rätt volymer och material finns inköpt.
  • Säkerställer att inköp sker i enlighet med kunds kvalitetsledningssystem.
Du kommer ingå i ett mindre team som idag sitter på avdelningen. Detta gör att det alltid finns personer att fråga och bolla med. Vikariatet stäcker sig över minst tre månader med chans till förlängning.

Din profil

För att passa in i rollen som inköpare är det viktigt att du är driven och har ett stort affärstänk, där du har förmåga att driva ditt arbete framåt och se hela processen framför dig. Som person skall du vara social, lösningsorienterad och har en god förmåga att kommunicera, eftersom stora delar av ditt arbete består av kontakt med flera olika parter samtidigt, såsom dina kollegor på inköpsavdelningen men även leverantörer.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning som inköpare, lägst YH-nivå
  • God svenska samt engelska i tal och skrift
  • God datorvana
Meriterande:
  • Tidigare inköpserfarenhet gärna inom tillverkande industri, medicinteknisk sektor
  • Ha arbetat i större affärssystem, gärna Oracle, JD Edwards" eller liknande
Villkor

Start: Omgående
Ort: Mölnlycke
Omfattning: Heltid. Vikariat tre månader med chans till förlängning

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en ledande tillverkare av medicintekniska hemventilatorer för andningsstöd inom den globala hemsjukvården. Deras affärsidé är att producera innovativa produkter i syfte att förbättra resultaten och livskvaliteten för den enskilde patienten. De strävar efter att vara en effektiv, flexibel och omtänksam tillverkare som erbjuder förbättrad vård och service till sina kunder. Denna ståndpunkt återspeglar ett företag med en tydlig affärsfilosofi där kommersiella mål och resultat är knutna till den enskilde patientens behov.
Kundens produkter säljs i mer än 40 länder. Företaget grundades på 90-talet i Sverige och har idag cirka 200 anställda. Produktionsanläggning och kontor ligger i Mölnlycke, Göteborg, där man jobbar med att utveckla, tillverka och marknadsföra deras produkter. De har högt fokus på kvalitet, regulatoriska samt medicintekniska krav.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.