Industrialiseringsingenjör till globalt säkerhetsföretag

Industrialiseringsingenjör till globalt säkerhetsföretag

Är du en driven Högskoleingenjör alternativt Civilingenjör inom Produktion?
Är du även öppen för att lära dig nya saker och dela med dig av tankar både professionellt och privat?

Dina arbetsuppgifter

Du driver och ansvarar för att ta fram förbättringsåtgärder, ofta genom att genomföra systematiska problemanalyser och värdeanalyser och lösa uppkomna problem på befintliga metoder, produkter och processer.
Du kommer att vara involverad i industrialiseringsfrågor, genom att vara med vid granskningar av nya konstruktioner med syfte att bevaka producerbarhet och bidra till att vi får en låg tillverkningskostnad.
Utöver detta kommer du att arbeta som stöd för produktionspersonalen inom både montering och provning. Bland arbetsuppgifterna ingår att ta fram beredningsunderlag, sköta kalibreringar och stötta vid problem i produktionslinan.
Mycket av vårt arbete görs som teamarbete, vilket innebär att du som person gillar att arbeta tillsammans för att nå målen.

Din profil

Vi söker dig som är resultatinriktad, nyfiken, pedagogisk samt har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter.
Du tycker om att vara flexibel i ditt arbete med viljan att ständigt utvecklas både som människa och industrialiseringsingenjör.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör alternativt Civilingenjör inom Produktion
  • Engelska och Svenska i tal och skrift
  • Value Stream Mapping
  • 5S -
  • CAD
Meriterande:
  • Erfarenhet inom statistisk uppföljning
  • 1-3 års erfarenhet av arbete som produktionstekniker/industrialiseringsingenjör
Villkor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Mikaela Nilsson
Telefon 073-805 58 76
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden.

Ett företag där de ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.