IT-tekniker till HSB!

IT-tekniker till HSB!

Har du ett stort intresse för IT och vill du ha ett utmanande arbeta där du får nytta av dina IT-kunskaper? Sök tjänsten redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som IT-tekniker hos vår kund kommer du att fylla en viktig funktion för att det dagliga arbetet ska flyta på för dina medarbetare. Du kommer arbeta med allt ifrån enklare ärenden till ärenden som är mer avancerade och tidskrävande. Ärendena kommer in via företagets ärendehanteringssystem, mail eller telefon.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Kontohantering och administration
  • Felsöka, installera och konfigurera hårdvara såsom stationära och bärbara datorer, telefoner och skrivare
  • Felsöka, installera och konfigurera mjukvara såsom Windows 10, MS Office-paket
Vid start kommer du få en god introduktion av företaget och den första tiden ha en mentor att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet.

Din profil

För att passa i rollen som servicedeskmedarbetare ser vi att du har ett genuint IT-intresse och vill utvecklas inom detta område. Som person är du driven, social och en problemlösare. Du är trygg i dig själv och har gott om tålamod. Du gillar att hjälpa andra människor och har en god pedagogisk förmåga.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Grundkunskaper i engelska
  • Kunskap om: Windows 10, Office 365, Android, IOS och Citrix
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av IT/support alternativt teknisk utbildning
Meriterande:
- B-körkort

Villkor

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

624 000 medlemmar
4 000 bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB
129 000 bosparare
340 000 lägenheter i HSBs bostadsrättsföreningar
25 000 hyresrätter
1 700 produktionsstartade HSB-bostäder
3,6 miljarder kr uppgår det sammanlagda bosparkapitalet till (en ökning på 9%)

HSBs vision
Vi är den aktör som har det bästa anseendet när det gäller boendet.
HSBs kärnvärden
Engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan.
HSBs uppdrag
Vårt uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.