IT-konsult/Microsoftsupport

IT-konsult/Microsoftsupport

Är du social och har en känsla för service? Vill du ta nästa steg i din IT-karriär in i ett varierande arbetet med mycket kundkontakt? Då har vi den rätta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som IT-konsult arbetar du ute hos företagets kunder där du genom din kunskap och engagemang hjälper till att planera samt uppgradera kundernas befintliga IT-system. Även om du kommer att spendera någon dag i veckan på ditt kontor i Göteborg kommer majoriteten av din tid spenderas ute på uppdrag hos kunder som främst är placerade i samma stad, men kan också innefatta resor till kunder i andra delar av landet.

Underhålla program, utföra felsökningar samt utveckla IT-systemen är återkommande arbetsuppgifter som kombineras med viss försäljning och rådgivning. Arbetet kräver alltså inte endast ett tekniskt kunnande utan också en stor social kompetens.

Din expertis kommer att vara Microsoft-produkter, bland annat Office 365. I detta ingår bland annat Microsoft Exchange Online, Skype for Business, One Drive, Office Online och SharePoint.

Din första vecka på ditt nya jobb börjar med en extensiv utbildning inom dessa Microsoft-tjänster, följt av en tid ute på fältet med erfarna IT-konsulter vars mål är att göra dig självgående.

Din profil

Vi söker dig som med sin servicekänsla, sociala förmåga samt stora IT-intresse kan fortsätta utveckla företagets samarbete med kunder. Även om baskunskaper inom IT-branschen är en viktig färdighet är det den rätta personligheten vi söker efter!

Skallkrav:
  • Körkort
  • Flytande svenska och goda engelskkunskaper
  • Minst ett års erfarenhet av IT-branschen
  • Grundläggande kunskaper inom Office 365
Meriterande:
  • SharePoint
  • Active Directory
  • Azure
  • Telefoni
  • Intune
  • PowerShell
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider (8-17)
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett IT-konsultbolag vars expertis ligger i Microsoft-produkter inom samtal och kommunikation. Kunderna är främst stora bolag som är i behov av hjälp med att utveckla och underhålla deras befintliga och nya system. Företaget är lokaliserade i Lidköping, Eskilstuna samt Göteborg varifrån de verkar över hela landet.

Mer information gällande företaget ges under en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.