IT-Supporttekniker till marknadsledande bolag!

IT-Supporttekniker till marknadsledande bolag!

Besitter du ett stort intresse för IT och teknik, samt drivs av att ge god service? Sök rollen som supporttekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll ansvarar du som supportfunktion inom system och mjukvara gentemot företagets återförsäljare. Primärt arbetar du med mejl och i viss mån telefon som verktyg.
Företagets återförsäljare är cirka 4-5 till antalet där en god relation finns sinsemellan.

Du kommer internt vidareutbildas inom företagets produkter inom telekommunikation för att du ska ges goda möjligheter att lyckas i rollen. På sikt när du blivit varm i kläderna så kommer du självständigt få hantera mer avancerande ärenden.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning, lägst gymnasialnivå. Exempelvis: Data/IT, telekommunikation
  • Svenska o engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av likvärdig roll
  • B-körkort
  • SQL Server
  • Windows/Windows Server
  • Allmän kunskap nätverksinfrastruktur
Vi tror att du som söker besitter ett stort teknikintresse samt besitter en god känsla för service. Du är ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och har en eget driv av att lära nya saker. Vidare har du lätt för att kommunicera teknisk information. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-10-12
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund utvecklar och marknadsför telekommunikation och är idag marknadsledande i Skandinavien inom området patentsignaler och överfallslarm för hälsosektorn. Idag finns företaget representerat genom dotterbolag och återförsäljare i Europa, USA och Asien. Huvudkontoret är förlagt i Göteborg där ett 20-tal medarbetare arbetar samt all produktutveckling och formgivning ges. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.